AZ ÉV FÜRDŐSZOBÁJA
PÁLYÁZAT
Image
Image
Image
Az Év Fürdőszobája 2020. pályázat

A HomeInfo és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt ötletpályázata 


A pályázat céljai

Bemutatni azt az álomfürdőszobát, mely az aktuális trendeken és a dizájnon túl a fenntarthatóságot, a legújabb innovációt és műszaki megoldást is figyelembe veszi.
Legyen ez a fürdőszoba egy vízió, vagy éppen egy problémára ajánlott megoldás, ebben a pályázatban csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek.
A hazai lakberendező szakma népszerűsítése.

A pályázat tárgya

A pályázat témája: fürdőszoba. A pályázat nyílt ötletpályázat. A pályázók szabadon dönthetnek arról, hogy egy vagy több teljesen új, megálmodott tervvel pályáznak, vagy bármely, már régebbi tervüket alakítják át a pályázati dokumentációhoz.

Pályázati feltételek

Pályázók köre: Pályázhat a szakmát gyakorló lakberendező és belsőépítész, valamint minimum középfokú (OKJ) lakberendező végzettséggel, ill. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező személy, vagy minimum középfokú, folyamatban lévő OKJ-s lakberendező tanulmányokat, ill. szakirányú felsőfokú tanulmányokat folytató hallgató.

A pályázó jogi felelősséggel tartozik az általa szolgáltatott adatok és dokumentumok valóságtartamáért. Ezen kötelezettség megszegéséért polgári jog szabályai szerint felel.

Nevezési díj nincs.

Beadandó pályázati anyag, dokumentáció

A pályázati anyag kizárólag elektronikus formában adható be a palyazat@homeinfo.hu címre.

A tervezéshez bármilyen belsőépítészeti szoftver használható.

A CadLine Kft. az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára, maximum 3 hónap időtartamra a pályázat időtartama alatt. A program kódokat e-mailben a marketing@cadline.hu címen tudják igényelni a résztvevők.

A pályázati anyag tartalma
 • Kitöltött pályázati adatlap
 • Minimum 3, maximum 5 enteriőrkép (nem fénykép), egyenként 3 db különböző perspektíva nézetből, mely a pályázat témájának jellegzetes jegyeit tartalmazza, mérete le-galább 1920x768 képpont.
 • Berendezési alaprajz pdf formátumban
 • Minden pályázathoz minimum fél A/4-es oldal és maximum egy A/4-es terjedelmű műleírás.
 • A nem LOSZ tagoknak: végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok igazolására alkalmas okirat másolata.
Kérjük, hogy a fürdőszoba tervekre ne tegyenek logókat, vagy egyéb vízjelet, grafikai elemet, feliratot. Az internetre közönség szavazás céljából kikerülő képeket a zsűrizést követően, egységesen névvel és a díj logójával vízjelezni fogjuk, így akadályozzuk meg a „képek ellopását”, jogellenes felhasználását.

Beadási határidő
 1. december 15.
A pályázat elbírálása

A pályázati anyagok beérkezése után az anyag sorszámot kap, így a zsűri már az anonim terveket bírálja el. A zsűri döntése ellen fellebbezési joggal nem élhet a pályázó.

A zsűri tagjai
 • Ács Erzsébet, elnök – Lakberendezők Országos Szövetsége,
 • Bene Béla, értékesítési vezető – Geberit Kft.
 • Csikós Gábor, technikai menedzser – Soudal Magyarország Kft.
 • Kánya Viktor, marketing vezető – Wellis Magyarország Zrt.
 • Oroszki Kata, ügyvezető – Méta Hungary Kft.
 • Vajányi László, cégvezető – Ravak Hungary Kft.
A pályázat díjazása

Összesen 1.500.000 Ft értékű díjat osztunk ki a zsűri és a közönség által díjazott pályázók között (I.-III. helyezett + a közönség szavazás nyertese).

A közönségdíjat a www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/ oldalon, a zsűrizést követően közzétett tervek közül a legtöbb szavazatot kapott pályamunka nyeri el.

Különdíjat ad át:
 • 250 000 Ft értékben a Ravak Hungary Kft. „A leginnovatívabb fürdőszoba” kategóriában,
 • 250 000 Ft értékben 2 db Aqua Panna terméket ad át a Csomiép Kft., valamint
 • 100 000 Ft értékben a CadLine Kft.
Díjátadó


Fürdőszoba Show VIP-fogadása, 2020. január 18. Budapest, BOK csarnok.


A pályázat eredményeinek bemutatása


A nyertesek pályázati anyagát a HOMEINFO.hu és a Lakberendezők Országos Szövetsége honlapján teszi közzé. HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége a beérkezett pályaműveket promóciós anyagain korlátlanul felhasználhatja.


További információ a pályázatról és jelentkezés


A HomeInfo oldalán vagy a palyazat@homeinfo.hu email címen.


Hogyan kaphatok Non-Profit ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE kódot?

A programok letöltése és telepítése után a marketing@cadline.hu e-mail címen tudsz kódot igényelni. Kérjük a levélben jelezd, hogy a pályázaton szeretnél részt venni. Ezt követően kiadjuk neked a Non-Profit kódot a két szoftverhez, így a pályamunkád elkészítéséhez ingyenesen használhatod mind az ARCHLine.XP tervezőszoftvert, mind az ARCHLine.XP LIVE vizualizációs szoftvert a pályázati határidőn belül. 
Sok sikert és jó munkát kívánunk minden pályázónak!