Image
Az Év Fürdőszobája 2022. pályázat

A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt ötletpályázata.


Feladat

A siófoki RESIDENCE HOTEL BALATON három meglévő fürdőszobájának újratervezése.
https://rhb.hu/

A pályázat céljai

Olyan egységes dizájn koncepciók bemutatása, melyek az aktuális trendeken és a dizájnon túl a fenntarthatóságot, a legújabb innovációt és műszaki megoldást is figyelembe veszik. A hazai lakberendező szakma népszerűsítése.

A pályázat tárgya

Koncepcióterv, berendezési alaprajz és látványtervek elkészítése a siófoki Residence Hotel Balaton három fürdőszobájának felújításához melynél figyelembe kell venni a mellékletben megadott szállodai briefet, a Hotelstars fürdőszobai kritériumokat és a szálloda ill. a szobák stílusát, színvilágát. Szaniterek, burkolatok, csaptelepek és egyéb berendezési tárgyak tekintetében kötelezően a mellékletben megadott terméklistából kell választani.

Pályázati feltételek

Pályázók köre: Pályázhat a szakmát gyakorló lakberendező és belsőépítész, valamint minimum középfokú (OKJ) lakberendező végzettséggel, ill. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező személy, vagy minimum középfokú, folyamatban lévő OKJ-s lakberendező tanulmányokat, ill. szakirányú felsőfokú tanulmányokat folytató hallgató.

Nevezési díj nincs.

Beadandó pályázati anyag, dokumentáció

A pályázati anyag kizárólag elektronikus formában adható be a palyazat@homeinfo.hu címre.

A tervezéshez bármilyen belsőépítészeti szoftver használható.

A CadLine Kft. az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára a pályázat teljes időtartama alatt, 2022. január 2-ig. A program kódokat e-mailben a marketing@cadline.hu címen tudják igényelni a résztvevők.

A pályázati anyag tartalma
  • Kitöltött pályázati adatlap www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/
  • Fürdőszobánként minimum 3, maximum 5 téri ábra, látványterv (nem fénykép), egyenként 3 db különböző perspektíva nézetből, mely a pályázat témájának jellegzetes jegyeit tartalmazza, mérete legalább 1920x768 képpont.
  • Berendezési alaprajz pdf formátumban
  • Minden pályázathoz minimum fél A/4-es oldal és maximum egy A/4-es terjedelmű koncepcióterv, műleírás.
  • A tervekben szereplő szaniterek, burkolatok, csaptelepek és egyéb berendezési tárgyak konszignációja (márka, méret, szín stb.)
  • A nem LOSZ tagoknak: végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok igazolására alkalmas okirat másolata.
Kérjük, hogy a fürdőszoba tervekre ne tegyenek logókat, vagy egyéb vízjelet, grafikai elemet, feliratot. Az internetre közönségszavazás céljából kikerülő képeket a zsűrizést követően, egységesen névvel és a díj logójával vízjelezni fogjuk, így akadályozzuk meg a „képek ellopását”.

Beadási határidő
2022. január 02.

A pályázat elbírálása

A pályázatokat 5 fős zsűri bírálja el. A pályázati anyagok beérkezése után az anyag sorszámot kap, így a zsűri már az anonim terveket bírálja el. A zsűri döntése ellen fellebbezési joggal nem élhet a pályázó.

A zsűri tagjai
 • Ács Erzsébet, elnök – Lakberendezők Országos Szövetsége,
 • Kővári Judit – Junior Art Center
 • Berta Ferenc – Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ)
 • Geiger Violetta – Residence Hotel Balaton.
 • Sárvári-Deák Zsófia – Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)
A pályázat díjazása

Nagy értékű szakmai és külön díjat osztunk ki a zsűri és a közönség által díjazott pályázók között (I.-III. helyezett + a közönségszavazás nyertese). A közönségdíjat a www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/ oldalon, a zsűrizést követően közzétett tervek közül a legtöbb szavazatot kapott pályamunka nyeri el. A fődíjakon kívül egyéb felajánlott nyeremények listáját a www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/ oldalon tesszük közzé.

CadLine Kft. különdíjat ad át 100.000 Ft értékben, mely felhasználható a CadLine Kft. termékeire és szolgáltatásaira 2022. december 31-ig.

Díjátadó

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás VIP-fogadása, 2022. január 28. Budapest, BOK csarnok.

A pályázat eredményeinek bemutatása

A nyertesek pályázati anyagát a HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége honlapján teszi közzé. A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége a beérkezett pályaműveket promóciós anyagain korlátlanul felhasználhatja.

További információ a pályázatról és jelentkezés

A HomeInfo oldalán vagy a palyazat@homeinfo.hu email címen.

Hogyan kaphatok Non-Profit ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE kódot?

A programok letöltése és telepítése után a marketing@cadline.hu e-mail címen tudsz kódot igényelni. Kérjük a levélben jelezd, hogy a pályázaton szeretnél részt venni. Ezt követően kiadjuk neked a Non-Profit kódot a két szoftverhez, így a pályamunkád elkészítéséhez ingyenesen használhatod mind az ARCHLine.XP tervezőszoftvert, mind az ARCHLine.XP LIVE vizualizációs szoftvert a pályázati határidőn belül. 
Sok sikert és jó munkát kívánunk minden pályázónak!