Hónap képe pályázat

Hónap Képe pályázat

Keressük az ARCHLine.XP programmal készült legszebb munkákat!

Minden hónapban meghirdetjük a „Hónap képe” pályázatot, ahol a legszebb fotórealisztikus képet egy háromtagú zsűri választja ki. A zsűri tagja két tervező, valamint a CadLine egy munkatársa.

A nyertes jutalma egy nettó 20.000 Ft értékű kupon*, amely beváltható a CadLine Kft. szolgáltatásaira!

A győztes képeket a készítő nevével és igény szerint elérhetőségével publikáljuk a Facebook-on és weboldalunkon. Így a nívós munkák nem csak a kollégáknak, hanem a szélesebb közönségnek is elérhetővé válnak, mely kiváló pozitív reklámlehetőség a terv készítőjének.

Kérjük, ha részt szeretnél venni a pályázaton vagy a zsűri munkájában, kattints az alábbi linkek egyikére.

Igen, részt vennék munkáimmal a pályázaton.

  • A pályázati munkák beküldési határideje minden hónap 30-a.
  • A pályázó max. 3 kép beküldésével jelentkezhet havonta, a beküldött munkáival csak egyszer pályázhat.
  • A beküldött képek alapjául szolgáló projektnek tartalmilag felismerhetően különböznie kell a korábban beküldött képekhez tartozó projekttől.
  • A beküldött képeknek legalább 1920 x 1080 px méretűeknek kell lennie.
  • A képek elnevezésében nem szerepelhet a tervező vagy cég neve.

A pályázó, a pályázati munkája beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy pályázati munkáját a CadLine Kft. külön engedély nélkül kiadványaiban, honlapján és közösségi média felületein publikálhassa, megjelentethesse. A képek felhasználásakor a CadLine Kft. megjelöli a pályázó nevét. A képek utólagosan logóval történő módosítására nincs lehetőség.

*A kupon 3 hónapon belül használható fel a CadLine Kft. szolgáltatásaira (pl. új program vásárlása, karbantartási díj, oktatás), és más kedvezménnyel nem vonható össze.