Hónap Képe pályázat

Keressük az ARCHLine.XP programmal készült legszebb munkákat!

Minden hónapban meghirdetjük a „Hónap képe” pályázatot, ahol a legszebb fotórealisztikus képet egy háromtagú zsűri választja ki. A zsűri tagja két tervező, valamint a CadLine egy munkatársa.
 
A nyertes jutalma egy nettó 40.000 Ft értékű kupon, amely 2024.12.31-ig használható fel a CadLine Kft. szolgáltatásaira (pl. új program vásárlása, karbantartási díj).
 
A győztes képeket a készítő nevével publikáljuk a hírlevélben, közösségi média felületein és weboldalunkon. Így a nívós munkák nem csak a kollégáknak, hanem a szélesebb közönségnek is elérhetővé válnak, mely kiváló pozitív reklámlehetőség a terv készítőjének.

Jelentkezz be és töltsd fel a pályázati anyagodat!

Pályázati feltételek:

  • A pályázati munkák beküldési határideje minden hónap utolsó napja.
  • A pályázó max. 3 kép beküldésével jelentkezhet havonta.
  • Egy pályamunka csak egyszer szerepelhet a CadLine Kft. által meghírdetett pályázatokon.
  • A beküldött képek alapjául szolgáló projektnek tartalmilag felismerhetően különböznie kell a korábban beküldött képekhez tartozó projekttől.
  • A beküldött képeknek legalább 1920 x 1080 px méretűeknek kell lennie. Az ennél kisebb méretű képeket nem tudjuk figyelembe venni.
  • A képek elnevezésében, illetve a képeken nem szerepelhet a tervező és/vagy cég neve, biztosítva ezzel a zsűri teljes függetlenségét és objektivitását az értékelés során. 

A pályázó, a pályázati munkája beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy pályázati munkáját a CadLine Kft. külön engedély nélkül kiadványaiban, honlapján és közösségi média felületein publikálhassa, megjelentethesse. A képek felhasználásakor a CadLine Kft. megjelöli a pályázó nevét. A képek utólagosan logóval történő módosítására nincs lehetőség.