A LOSZ által szervezett Év Lakberendezője 2019 pályázatra 3 kategóriában várják a szakmabeliek munkáit:

  1. Év Lakberendezője
  2. Év Lakberendező Teamje
  3. Év Pályakezdő Lakberendezője

A pályázati kiírásokat az előző évekhez képest számos ponton egyszerűsítették annak érdekében, hogy még több szakmabeli vehessen részt a pályázaton. A díjátadóra 2020. február végén, a Lakberendezők Országos Szövetsége jubileumi, 25 éves bálján kerül sor, amelyet a lakberendező szakma egészének ünnepeként rendeznek meg.

A pályázatra a regisztráció a LOSZ pályázati oldalán történik: LOSZ Év Lakberendezője. A teljes pályázati kiírás is itt érhető el.Pályaművek leadásának határideje: 2020. február 10. (hétfő) 16.00 óra. Az online felületen a pályázat lezárásáig a pályázati anyagok módosíthatóak, akár több részletben is feltölthetőek. A pályázati felület segítséget nyújt abban is, hogy milyen formátumban, milyen fájlokat kell még megadni, mi az, amivel már készen vagy és mi hiányzik még.

Pályázat eredményének kihirdetése és díjátadás: 2020. február 29. Tervezők Bálja – Hilton Budapest

A Cadline Kft. a pályázat támogatójaként, az azt igénylő indulóknak az ARCHLine.XP 2019 belsőépítészeti tervezőprogramot és az ARCHLine.XP LIVE épület-vizualizációs szoftvert 3 hónapos időtartamra ingyenesen bocsátja rendelkezésre a pályázat időtartamán belül a pályamunkák elkészítéséhez. A programokat a marketing@cadline.hu e-mail címre küldött üzenetben van lehetőség igényelni.
 
Sok sikert és jó munkát kívánunk minden pályázónak!