A Lakberendezők Országos Szövetsége „Év Lakberendezője” pályázata sok-sok éve szakma legrangosabb szakmai megmérettetése!

A LOSZ által szervezett Év Lakberendezője 2022 pályázatra az alábbi kategóriában várják a szakmabeliek munkáit:

Idén a Pályakezdő kategóriában a megadott alaprajz alapján egy kétszintes családi ház tereit kell berendezni a pályázati feladatkiírás és családmodell szerint. A tervezés során figyelembe kell venni a tulajdonosok kortárs művészetek iránti szenvedélyét és ki kell alakítani egy privát szférától jól elkülönülő fotóstúdiót is.

Újdonság, hogy a szakmát gyakorló tervezők egy (vagy kettő!) már megvalósult munkájukkal jelentkezhetnek. Az Év Lakberendezője címért idén két kategóriában is lehet versenyezni: az Otthon kategóriában megvalósult LAKÁSOKKAL lehet pályázni, míg a Projekt kategóriában a NEM LAKÁS célú megvalósult munkákat várjuk (pl. iroda, kiadásra szánt lakás, szálláshely, étterem, üzlet stb.)A pályázatra a regisztráció a LOSZ pályázati oldalán történik: LOSZ Év Lakberendezője 2022. A teljes pályázati kiírás is itt érhető el.


Pályaművek leadásának határideje: 2022. november 02. 16:00 óra.

Pályázat eredményének kihirdetése és díjátadás: 2022. december 02. 

A CadLine Kft. az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára a pályázat teljes időtartama alatt, 2022. november 02-ig.

Megkötés: Egy pályázó 2022-ben maximum 2 pályázatra kaphatja meg a Non-Profit kódot a CadLine Kft. termékekhez. 

A programokat a marketing@cadline.hu e-mail címre küldött üzenetben van lehetőség igényelni 2022. szeptember 2-től.

CadLine Kft. különdíjat ad át 100.000 Ft értékben, mely felhasználható a CadLine Kft. termékeire és szolgáltatásaira 2022. december 31-ig.