A Style&Home Kft. szervezésében az OTTHONNEKED összefogás az idei évben is kiírja a Style&Draw enteriőr tervezési pályázatot, melynek két stratégiai fókusza az előre mutató, innovatív otthonok és az “élvezem a házam” tervezés szemlélet lesznek. A szervezők építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők, dizájnerek és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész, lakberendező és dizájner hallgatók pályázatait várják.

A pályázat célja: A belsőépítész / enteriőrtervező / lakberendező szakma népszerűsítése az építkezők, lakást felújítók és lakást korszerűsítők körében. A pályázattal az OTTHONNEKED összefogás szeretne teret adni annak, hogy a hazai tervezők megmutathassák tehetségüket és látásmódjukat a támogató cégek termékeinek innovatív felhasználásán és enteriőrbe tervezésén keresztül. Ezen pályázat kiírója és támogatói számára a korszerű és hosszútávon fenntartható, otthonos házak és lakások építése elsődleges fontossággal bír. A pályázat a 2019 Jövő Otthonai pályázaton kiválasztott építész tervből kerül kiírásra. A pályázattal egyúttal kiváló lehetőséget kínálunk a tervezőknek saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére. Nem utolsó sorban pedig a pályázatok összevonásának célja, hogy a kis Tolna megyei falura ráirányítsa az építészeti örökségre és a természeti értékekre érzékeny alkotók figyelmét.

A pályázat tárgya: Enteriőr tervek készítése a megadott paraméterek alapján. Fontos koncepcionális elvárás, hogy a család személyes igényeinek kielégítésén túl a pályamunkák reflektáljanak a kisszékelyi, illetve általánosabban, a mai magyarországi vidéki létformák jelentette társadalmi és építészeti kihívásokra is. A pályamunkák tegyenek kísérletet előremutató és követendő létminták és a hozzá tartozó lakóterek megteremtésére.

Pályaművek leadásának határideje: 2020. június 15.
Pályázat eredményének kihirdetése és díjátadás: a díjakat 2020. júniusában osztják ki ünnepélyes átadó keretein belül, a pontos helyszín és időpont később kerül kiírásra.

A pályázatra a regisztráció az OTTHONNEKED pályázati oldalán történik: OTTHONNEKED pályázat A teljes pályázati kiírás is itt érhető el.

A Cadline Kft. a pályázat támogatójaként, az azt igénylő indulóknak az ARCHLine.XP 2019/2020 belsőépítészeti tervezőprogramot és az ARCHLine.XP LIVE épület-vizualizációs szoftvert 3 hónapos időtartamra ingyenesen bocsátja rendelkezésre a pályázat időtartamán belül a pályamunkák elkészítéséhez. A programokat a marketing@cadline.hu e-mail címre küldött üzenetben van lehetőség igényelni.
 
Sok sikert és jó munkát kívánunk minden pályázónak!