TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
Modern lépcső 2

A különféle szerkezeti megoldások ötvözése nem okozhat problémát a lépcső- és korlátszerkesztés rugalmasságának köszönhetően. A példában látható L alakú pihenős lépcső könnyedén kialakítható a homloklap és járólap testreszabásával. A lépcsőt követő oldalsó szegély ugyanilyen egyszerű módon adható meg.

Külön figyelmet érdemel a korlát, amelynél a kialakításban felfedezhető az egyedi vízszintes és függőleges osztások megadásának lehetősége.

Tovább
Klasszikus spirális lépcső

Néha a legegyszerűbb formák adják a legszebb látványt. Az itt látható spirális lépcső pillanatok alatt elkészíthető és még a különféle variációk kipróbálására is bőven jut idő.

A lépcső beállításainál lehetőség van a járólapok, és pofadeszkák valamint az oldalpanelek és tartószerkezeti elemek gondos beállítására.

Tovább
Irodai lépcső

Ez a lépcső kiváló példája annak, hogy a különféle elemek kombinációjával és testreszabásával még az egészen egyedi esetek is megoldhatók.

Érdemes a letöltött projektben megtekinteni a lépcső beállításai mellett a lépcső alatti tartószerkezet kialakítását. A korlát az úgynevezett oldalnézeti kiterítés szerkesztésének köszönhetően alakítható ki, s külön figyelmet érdemel a lépcső és a recepciós pultok egybedolgozása is.

Tovább
Modern lépcső

A projekt kiváló példája a különféle lehetőségek szabad vegyítésének - míg a lépcsőfokok a lépcső eszközzel készültek el, addig az üveg oldalpanel már egy átalakított fal segítségével jött létre.

A lépcső beállításai részletesen megváltoztathatók, s amint a projektben is jól látható így már nem is olyan bonyolult feladat egy az itt látottnak megfelelő lépcső elkészítése. Az oldalpanelhez, csupán annak oldalnézetét kell megrajzolni, amit aztán a program a 3D fal alakjának meghatározásához felhasznál.

Tovább