LIVE OKTATÓANYAGOK

ARCHLineXP LIVE 2023 és az időmegtakarítás - oktató videó

Hogyan gyorsítja fel a tervezést a LIVE Ray-Tracing eszköze és mikor készítsünk fotórealisztikus képet? ARCHLine.XP LIVE 2023 Ray tracing eszköze új szintre emeli a tervezés módszerét, illetve eszköztárát. A 2023-as LIVE ereje az időmegtakarításban rejlik. Mindannyian tudjuk, hogy a rendering egy időigényes folyamat, és sokszor előfordul, hogy a tervezőnek nincs ideje jó minőségű fotórealisztikus képet készíteni, főleg a köztes munkafázisoknál. Ilyenkor nagy segítség a LIVE 2023-ban a ray tracing funkció, ami egy pillanat alatt készíti el az ARCHLine.XP-ből átvitt modellről a renderinget megközelítő látványképet, ezért a LIVE akár már a koncepció szinten is használható. Ez a munkamódszer azért optimális, mert biztosítja a magas szintű kiszolgálást az ügyfél felé, és a tervező kevesebb időt fog eltölteni a számítógép előtt. A Ray tracing használata lehetővé teszi, hogy percek alatt el lehessen készíteni akár több képet is egy helységről Full HD felbontásban. Így már a kezdetektől jó minőségű képeket tudunk elküldeni a megrendelőnek, hogy választhasson közülük, és így hamar kialakuljon a tervezésnek az iránya. Ezzel a módszerrel sok munkaórát meg tudunk takarítani, különösen, amikor a projekt még folyamatosan változó állapotában van. Ilyenkor elég a projektről végleges állapotában elkészíteni a kiváló minőségű render képet az ARCHLine.XP 2023 beépített rendelőjével. Ez olyan szinten felgyorsítja a tervezést, hogy az időmegtakarítás nagyon hamar visszahozza a LIVE árát. Nos, akkor nézzük is meg, hogy hogyan működik.
419
2
0

ARCHLine.XP LIVE Quick Start tutorial

Nézd meg oktatóvideónkat, amiben megmutatjuk, hogyan kezdhetsz neki az ARCHLine.XP LIVE-ban való munkának, hogyan tudod egyszerűen betölteni, majd szinkronizálni projektjeidet ARCHLine.XP-ből, illetve SketchUpból. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
287
3
0

Anyagok elhelyezése - ARCHLine.XP LIVE 2023 - Oktató videó

Nézd meg hogyan lehet az ARCHLine.XP LIVE-ban pillanatok alatt lecserélni az anyagokat! Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
129
0
0

Ray tracing - ARCHLine.XP LIVE 2023 - Oktató videó

A Ray Tracing segítségével új szintre emelheted az ARCHLine.XP LIVE-ban készült képeid és videóid minőségét. Ebben a videóban bemutatjuk hogyan használd ezt a remek funkciót. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
115
0
0

Közvetlen letöltés a 3D Warehouse-ból - ARCHLine.XP LIVE 2023 - Oktató videó

Mostantól az ARCHLine.XP LIVE 2023-ban is közvetlenül lehet objektumokat letölteni a projektbe a Trimble 3D Warehouse-ból. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
224
3
0

2023 Oktatói nap 3. rész - ARCHLine.XP LIVE újdonságok

Válj professzionális ARCHLine.XP 2023 felhasználóvá! Fedezd fel az ARCHLine.XP LIVE 2023-as verziójának legújabb fejlesztéseit és frissítéseit videónk segítségével, ami Oktatói napunk keretén belül készült. Az Oktatói nap célja az volt, hogy felkészítse az oktatókat az ARCHLine.XP ’23 oktatására. Azonban az előadás nem csak az oktatóknak szól, hanem minden olyan felhasználónak, akik átfogó képet szeretnének kapni a 2023-as újdonságokról. 3. rész: Téma: ARCHLine.XP LIVE 2023 újdonságok Előadó - Kardos Bálint. Ismerd meg, hogyan válik még hatékonyabbá a belsőépítészeti és építészeti tervezés az ARCHLine.XP világában, és csatlakozz hozzánk, hogy mindig naprakész tudással rendelkezz!
94
1
0

Virtuális túra – Online séta 360 fokban - ARCHLineXP LIVE oktatóvideó

Ebben az oktatóvideóban a virtuális túra létrehozását mutatjuk meg az ARCHLine XP Live programban. Különböző kamera nézetek elmentésével belső teret vagy komplett épületet tudunk bejárni úgy, hogy az ügyfél önmaga is képes lesz felfedezni az általunk létrehozott modellt a saját böngészőjéből.
437
6
0

Interaktív Animáció - Bútorok animált megjelenése - ARCHLine.XP LIVE oktatóvideó

Ebben az oktatóvideóban a bútorok interaktív animálását mutatjuk meg az ARCHLineXP LIVE 2022 látványszoftverben. Könnyedén lehet mozgó képet, videókat készíteni, ahol az objektumokat animálhatjuk.
336
5
0

Panoráma 360 virtuális bejárás készítése az ARCHLine.XP LIVE programmal

Az ARCHLine.XP LIVE segítségével percek alatt állíthatsz össze interaktív bejárást ügyfeled részére, látványos megjelenéssel, amit aztán saját asztali gépén, laptopján, tabletjén vagy mobilján is megtekinthet és felfedezhet a jól megszokott böngészőjében! Tudd meg videónkból, hogyan!
183
1
0

Fürdőszoba látványterv készítés az ARCHLine.XP Live-ban - Fias Berta terve

Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
487
2
0

ARCHLine.XP Live - Terveid életre kelnek Webinar

Készíts látványterveket pillanatok alatt új programunk, az ARCHLine.XP Live segítségével. Témák: Projekt importálása ARCHLine.XP Live-ba Látványtervek készítése pillanatok alatt Anyagok módosítása Dinamikus, mozgó anyagok Részecskeeffektek, tűz, füst, stb. Növényzet elhelyezése a modellen Bejárás, animáció készítése Nappal/éjszaka ciklus és más fényhatások Következő műsoraink: https://www.archline.hu/ Az ARCHLine.XP-ről bővebben: https://www.archline.hu/oktatas/web...
251
6
0

ARCHLine.XP LIVE 2022 Újdonságok 2.rész

Készíts élvezetes animációkat és látványterveket, töltsd meg élettel 3D terveidet élő környezettel, emberekkel, fákkal, növényzettel, animált járművekkel, percek alatt. Előadásunkat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. Bemutatjuk, hogyan készíthetsz ARCHLine.XP terveidből hatásos látványterveket és animációkat, megmutatva a folyamat fontosabb lépéseit. Egyebek mellett az alábbi témákkal foglalkozunk: Rejtett megvilágítás LED szalagokkal Hatásos megvilágítás segédfényekkel Animáció készítése képek alkalmazásával Automatikus erőforráskezelés Felhasználói fiók alapú licenckezelés Hasznos fogások, tippek és még sok más... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
162
4
0

ARCHLine.XP LIVE 2022 Újdonságok 1.rész - Látványtervek és animáció, renderelési idő nélkül

A Rendering képzés során megismerkedhetsz többek között a következő témákkal: Készíts élvezetes animációkat és látványterveket, töltsd meg élettel 3D terveidet élő környezettel, emberekkel, fákkal, növényzettel, animált járművekkel, percek alatt. Előadásunkat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. Bemutatjuk, hogyan készíthetsz ARCHLine.XP terveidből hatásos látványterveket és animációkat, megmutatva a folyamat fontosabb lépéseit. Egyebek mellett az alábbi témákkal foglalkozunk: Modell megjelenítése és változások követése LIVE-ban Részletes környezet ábrázolása Munka PBR anyagokkal Mesterséges megvilágítás Timelapse animáció Hasznos fogások, tippek és még sok más... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
255
10
0

Építészeti BIM Tanfolyam 9. Rész: Életteli látvány és animáció a LIVE-ban

A kilencedik részben még magasabb szintre emeljük a látványtervezést és élettelivá varázsoljuk a látványt a LIVE segítségével. Az alábbi témákat érintjük: - Realisztikus képek szó szerint pillanatok alatt - Anyagok és fények kezelése - Növényzet és egyéb részletek - Animált tárgyak - Mozgó emberek - Videó rögzítés A program és a tanfolyam anyaga letölthető itt: https://www.archline.hu/oktatas/wor...
310
10
0

ARCHLine.XP LIVE 2021: Profi látványtervek és videók készítése 2. rész

Ismerd meg, hogyan készíthetsz profi látványterveket és videókat belső tereidről pillanatok alatt a LIVE látványtervezőprogrammal.
246
3
0

ARCHLine.XP LIVE 2021: Profi látványtervek és videók készítése 1. rész

Ismerd meg, hogyan készíthetsz profi látványterveket és videókat belső tereidről pillanatok alatt a LIVE látványtervezőprogrammal.
917
20
0

ARCHLine.XP LIVE - saját objektumok és anyagok használata

Az ARCHLine.XP LIVE 2020 könnyen használható és megengedhető árú látványszoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Megrendelőidnek olyan élményt nyújthatsz, mintha már kész otthonukban sétálnának. -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
397
3
0

Mozgó emberek és járművek az ARCHLine.XP LIVE látványterveidben

Az ARCHLine.XP LIVE 2020 használatra kész kiváló minőségű animált emberalakokkal segíti a látványtervek bemutatását. Az elhelyezett emberek számára bejárás-útvonal rajzolható a modellben, s a kiválasztott mozgásnak megfelelően sétálni vagy éppen kocogni kezdenek de akár beszélgetésbe is kezdenek. -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
231
1
0

ARCHLine.XP LIVE bővítmény SketchUp-hoz – élethű látványtervek pillanatok alatt

SketchUp-pal és LIVE-val dolgozni egyszerű az ingyenes ARCHLine.XP LIVE SektchUp plugin-nak köszönhetően, amely a SketchUp Pro felhasználók számára érhető el. Egyszerűen modellezzen bármit a SketchUp programban, majd használja a Szinkronizálás gombot és a modell megjelenik a LIVE-ban. Készítsen a modellekből látványterveket percek alatt, majd amikor az eredeti SketchUp modell megváltozik egyszerűen csak szinkronizálja a változtatásokatjés a LIVE látványterven is megjelennek azok. Ez tényleg ennyire egyszerű! -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
312
3
0

ARCHLine.XP LiveSync - Tervváltozások automatikus követése

Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
155
1
0

ARCHLine.XP LIVE 2020 építészeknek

Az ARCHLine.XP LIVE 2020 könnyen használható és megengedhető árú látványszoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Megrendelőidnek olyan élményt nyújthatsz, mintha már kész otthonukban sétálnának. -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
219
2
0

ARCHLine.XP LIVE 2020 belsőépítészeknek

Az ARCHLine.XP LIVE 2020 könnyen használható és megengedhető árú látványszoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Megrendelőidnek olyan élményt nyújthatsz, mintha már kész otthonukban sétálnának. -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
564
4
0

ARCHLine.XP LIVE 2021 Újdonságok

Témák: Videó textúrák - Pazar videókkal dobhatod fel a látványt. Helyezd el a kiszemelt videót egy TV-n vagy egy utcai reklámfelületen. A videókhoz hang is társítható. Animált felületek - Fényújságszerűen mozgó látványos feliratok készíthetők. Add meg a textúra vízszintes vagy függőleges sebességét és már készen is van. Függőleges animáció - Egyszerűen bemutathatunk függőlegesen mozgó objektumokat pl. úttestbe épített parkolás gátló oszlopot, egy felemelkedő garázsajtót. Időjárás - Felhőzet, köd, eső, hóesés egyetlen beállítással megadható. Valószerű tükröződések - A finom tükröződések élővé teszik a teret. -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... ---------------------------------------
216
4
0

ONLINE SÚGÓ

Bemutatjuk az ARCHLine.XP LIVE-ot!

Az ARCHLine.XP Live egy könnyen használható és megengedhető árú épület-vizualizációs szoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Az alkalmazott világszínvonalú technológiának köszönhetően, gyakorlatilag nincs renderelési idő így aztán gyorsabban reagálhatsz az ügyfelek oldalán fellépő módosítási igényekre, akár bonyolult és nagy méretű terek esetében is. Ha kevesebb időt kell várnod a renderelésre, több időt tölthetsz a kreatív munkával. A természetes fények, lámpák, növényzet, víz, emberek szimulációja lehetővé teszi, hogy könnyebben, érhetőbben és emberi léptékben mutasd be ötleteidet. TUDJ MEG TÖBBET: www.archline.hu/live
1050
0
0

LIVE projekt megnyitása - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

Amikor elindítjuk az ARCHLine.XP LIVE programot, megnyithatunk egy meglévő LIVE fájlt, betölthetjük a legutolsó ARCHLine.XP exportot vagy külső fájlt importálhatunk OBJ formátumban.
51
0
0

Modell átadása az ARCHLine.XP Live-ba - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

Az ARCHLine.XP program direkt kapcsolatban áll az ARCHLine.XP LIVE programmal. Ennek köszönhetően a CAD programban végzett munka után a modell egyetlen kattintással átadható a látványtervező programnak.
59
0
0

Non-profit/diákváltozat aktiválása - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videóban megtudhatod, hogyan aktiválhatod a Non-profit/diák változatot, amivel akár 60 napig is használhatod a program összes funkcióját.
22
0
0

Általános beállítások - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

Az ARCHLine.XP LIVE általános beállításai között többek között módosíthatjuk a felbontást, a séta és nagyítás sebességét, az automatikus mentések gyakoriságát stb...
30
0
0

Kilépés az ARCHLine.XP Live-ból - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videóból megtudhatod, hogy hogyan lehet bezárni az ARCHLine.XP LIVE-ot.
24
1
0

Mentés az ARCHLine.XP Live-ban - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videóból megtudhatod, hogyan mentsd el helyesen a projekted az ARCHLine.XP LIVE-ban.
24
1
0

Visszalépés a kezdő képernyőre - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

Tanuld meg, hogyan navigálj vissza az ARCHLine.XP LIVE kezdő képernyőjére, ahol megnyithatsz egy új LIVE projektet, importálhatsz OBJ-t vagy a legutolsó ARCHLine.XP exportot.
37
0
0

Elemek mozgatása - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videó bemutatja, hogyan használd az ARCHLine.XP LIVE Mozgatás parancsát.
27
0
0

Elemek forgatása - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videó bemutatja, hogyan használd az ARCHLine.XP LIVE Forgatás parancsát.
52
0
0

Elemek átméretezése - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

A videó bemutatja, hogyan használd az ARCHLine.XP LIVE Átméretezés parancsát.
21
0
0

A modell bejárása - ARCHLine.XP Live Oktatóanyagok

Az ARCHLine.XP LIVE segítségével felfedezhetjük modelljeinket, mintha bennük sétálnánk. A videó bemutatja, hogyan működik ez a funkció.
26
0
0
Még több videó...