Image
PROFESSZIONÁLIS BIM DESIGN SZOFTVER ÉPÍTÉSZEKNEK, BELSŐÉPÍTÉSZEKNEK ÉS BÚTORTERVEZŐKNEK
Megengedhető árú 3D BIM szoftver, mely versenyképessé tesz. Használj BIM megoldásokatt a tradicionális CAD eszközök helyett.
Image
A TERVEZÉS 4 ASPEKTUSA
Minden eszköz egy, átfogó programban. Nincs szükség további beépülő modulokra vagy kiegészítőkre.

Építészet
 - Hitelesített IFC, RFA, DWG, SKP import/export, 2D eszközök, ismert CAD/BIM megoldások

 

Belsőépítészet - burkolás, díszítőprofilok, árnyékolók eszköz, fények, kárpitozott bútorok stb.

 

Bútortervezés - paraméterezhető bútor tervezés, objektum összeállító stb.


Látványtervek: render motor - egyszerű gyors megoldás minőségi fotórealisztikus képek készítésére

 
Az ARCHLine.XP építészeti tervező program lehetőséget nyújt olyan professzionális eszközök használatára, melyek segítségével elkészíthető a teljes technikai dokumentáció.

Olvass be fájlokat más szoftverektől és folytasd a munkát Te is BIM-ben. Dolgozz együtt más társtervezőkkel az RFA import és a hitelesített IFC import / export révén.

Használj valós épület elemeket online adatbázisokból a pontosabb tervezés érdekében. A programban megtalálható az összes olyan CAD tervezőeszköz 3D-ben és 2D-ben, melyek a gyors és hatékony tervezéshez elengedhetetlenek.

Építészeti előnyök
Image
Az ARCHLine.XP program a belsőépítészeti tervezés hatékony és könnyen tanulható eszköze. A programban a tervezők rendelkezésére áll az összes olyan funkció, ami az igazán látványos tervek elkészítéséhez szükséges.
 
A beépített burkolat paranccsal tetszőleges kiosztásokat hozhatsz létre bármely felületen, valódi gyártók anyagainak felhasználásával, csupán pár kattintással.

Paraméterezhető kabinetek segítségével akármilyen konyhabútort megtervezhetsz, melynek csak a képzelőerőnk szab határt.

A rugalmas anyag és objektumkezelésnek köszönhetően valós anyagokkal és bútorokkal öltöztetheted fel tervedet.

A programban építészeti eszközök széles tárháza áll rendelkezésedre, valamint a hitelesített IFC fájl formátumon keresztül könnyedén együttműködhetsz társtervezőkkel.

Belsőépítészeti előnyök

BÚTORTERVEZÉS
A különböző szekrénytípusok mellett létrehozhatsz asztalokat, könyvespolcokat, éjjeli szekrényeket, szekrénysorokat, komódokat, íves sarokbútorokat és profilozott formájú bútorokat.

Komplex modelleket készíthetsz egy térbeli görbe mentén létrehozott keresztmetszetekkel. A program a megadott útvonal mentén haladva ezeket a keresztmetszeteket felhasználva hozza létre a 3D testeket.

A munka végén a tervezett bútorról kimutatásokat készíthetsz DWG / DXF vagy XML formátumban, ami a bútor elkészítését nagyban elősegíti.
Image
Image
LÁTVÁNYTERVEK
A renderelés a legjobb módja annak, hogy a modell éljen.

Egyszerű és gyors megoldásunk fotorealisztikus renderelést kínál olyan fejlett árnyékeffektusokkal, mint a környezeti okklúzió, az árnyékok és az átlátszóság, hogy a jelenetek legapróbb részleteit is megjeleníthesd.

A renderelés folyamata gyors és egyszerű, és egy nap alatt megtanulható. Felhasználóbarát az egyszerűbb feladatokhoz, és erőteljes az összetettebb jelenetekhez.