Új vagyok

KIKNEK ÉS MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS AZ ARCHLINE.XP?

1 AKIK KÉZZEL TERVEZNEK

Az ARCHLine.XP tervezőszoftver ideális kezdés mindenkinek, aki most ismerkedik a számítógépes tervezés alapjaival.

2 AKIK A SZEMÉLYES OKTATÁST RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN

Ha segítségre szorulsz az első lépéseknél vagy akár haladóként szeretnéd mélyebben megismerni a programot, vegyél részt saját szervezésű workshopjainkon.

3 AKIK SZERETIK, HA ÁLL MÖGÖTTÜK EGY PROFI CSAPAT

Support vonalunk minden munkanap 9-17 óráig Skype-on vagy telefonon is elérhető.

4 AKIK SZERETNÉK MÁSOKNAK IS MEGMUTATNI A MUNKÁJUKAT

Segítünk eljuttatni munkádat széleskörű közönségnek. Blogposztban és hírlevélben is megjelentetjük aktuális terveidet.

5 AKIK SZÍVESEN VESZNEK RÉSZT PÁLYÁZATOKON

Vegyél részt saját szervezésű pályázatainkon és nyerj értékes nyereményeket.

6 AKIK SZERETNEK TALÁLKOZNI SZAKMABELIEKKEL

Gyere el eseményeinkre, melyek alkalmával megismerkedhetsz az ARCHLine.XP tervezőszoftver világával és találkozhatsz lakberendezőinkkel, építészeinkkel..

7 AKIK SZERETNEK SZAKMAI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZNI

Légy tagja felhasználói csoportunknak Facebookon. Itt értesülhetsz aktuális eseményeinkről, megoszthatod tapasztalataidat vagy kérheted más felhasználók segítségét akkor is, amikor supportunk épp nem elérhető.

8 AKIK SZÍVESEN TANULNAK VIDEÓKKAL

Számos ingyenesen elérhető oktatóvideó áll rendelkezésedre, hogy könnyen és gyorsan átlásd a program használatát.

9 AKIK SZÍVESEN TANULNÁNAK TERVEZŐSZOFTVERT ISKOLÁKBAN

Számos ARCHLine.XP-t oktató partneriskolánk található országszerte.

10 AKIK KÍVÁNCSIAK AZ ÚJDONSÁGOKRA

Értesülj első kézből a legújabb programverzió újdonságairól, akár hónapokkal a hivatalos megjelenés előtt.

Kedvcsinálóként tekintsd meg alábbi videóinkat, melyben megtudhatod, milyen sokszínű eszközök állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy elvarázsold megrendelőidet.

0-8.jpg

Nappali tervezés 1.

Ebben a videóban egy lépésben szerkesztünk meg egy szobát 3D falakkal. Módosítjuk őket, hogy valódi szobaformát öltsenek, majd hozzáadjuk a mennyezetet és a födémet. A programban számtalan lehetőségünk van kibontakoztatni a kreativitásunkat, ehhez pedig rengeteg kézre álló eszöz áll rendelkezésünkre. Hogy ebből mennyit használunk ki, az csakis a tervezőn múlik.
0.jpg

Nappali tervezés 2.

Ebben a videóban elhelyezzük az ajtókat, ablakokat, majd a függönyöket is. Végül megmutatjuk azt is, hogyan készíthetünk valódi anyagokat a projektünkben, a gyártó honlapjának használatával. Így kedvünkre variálhatjuk a textileket, színeket, mintákat a helyiségben. Minden projektünk egyedi és valósághű lehet.
0-1.jpg

Nappali tervezés 3.

Ebben a videóban elhelyezzük az lektromos szerelvényeket, a falilámpákat, a lámpát az étkezőasztal fölé és egy darab spotot is. Díszítjük a szobát szegélyekkel, festményekkel. A födém és falak színét is a helyiség stílusának megfelelően módosítjuk.
0-2.jpg

Nappali tervezés 4.

Következő lépésként beállítjuk a perspektív nézeteket a helyiségben. Megmutatjuk hogyan lehet könnyen és gyorsan sokszorosítai egy tárgyat mátrixban, növelve a munkánk sebességét. Végül bútorokat helyezünk el a helyiségben, otthonos külsőt kölcsönözve neki.
 
0-3.jpg

Nappali tervezés 5.

Utolsó lépésként elkészítjük a dokumentációt. Megmutatjuk hogyan lehet PDF-be nyomtatni az elkészült terveket. Bemutatjuk a látványtervezés eszközöket, és hogy hogyan lehet fotórealisztikus képet készíteni a program belső renderelőjével percek alatt.