Hamarosan itt az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás első alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, 2020. január 17-19. között. Látogass ki az eseményre a BOK (SYMA) csarnokba, ahol a saját szemeddel láthatod, milyen élettel teli tervek készíthetők az ARCHLine.XP LIVE-val! 

 

A kiállítás 8. számú standján betekintést nyerhetsz az ARCHLine.XP LIVE valós idejű látványszoftver világába, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és fotórealisztikus képekké. Szakmai előadásokkal, felhasználóink fürdőszoba terveiből készített látványos LIVE videókkal várunk minden érdeklődőt.

Az ARCHLine.XP stand programja:

 

A kiállítás időpontja: 2020.01.17-18-19. minden nap 9-18 óráig
Helyszín: BOK csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Az ARCHLine.XP-t a 8. számú standon találod.

A kiállításra egy akcióval is készültünk. Január 31-ig kedvezményes áron vásárolhatsz ARCHLine.XP LIVE licencet. Részletekért kattints ide.

 

Miért érdemes kilátogatni a kiállításra?

 
A Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításon a jövő évi trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.
 
Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus – amiben az otthoni komfortérzetünk érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.
Mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre tervezünk, minden szempontot mérlegelnünk kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek az olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.
 

A fenti fürdőszoba tervek ARCHLine.XP-vel készültek. Tervező: Bóna Mónika és Baranyi Gergő

 
További jó hír, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg, így az érdeklődök nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.
 
A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.
 
A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban.
 
Bővebb információ a kiállításról és jegyvásárlás a Fürdőszoba Show oldalán.
 

 

Az Év Fürdőszobája 2020 pályázat: A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt ötletpályázatot hirdetett tervezők számára, melynek ünnepélyes díjátadójára szintén a kiállításon kerül sor. A CadLine Kft. az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosította a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára a pályázat időtartama alatt.