Új ARCHLine.XP tanfolyamok


Az utóbbi években felpörgő lakáspiacon megnőtt az igény a magas színvonalon dolgozó lakberendezőkre. Felújításra szoruló használt ingatlanok, Airbnb, vásárlási tanácsadás, új lakások, költségracionalizálás azok a területek, ahonnan a megbízások manapság érkeznek.

A megbízások teljesítéséhez feltétlenül szükséges, hogy naprakész tudás, tapasztalat és szakmai elismerés birtokában legyél, hiszen a munkát nem elég megszerezni, de hatékonyan teljesíteni is kell, hogy jó színvonalon meg lehessen élni a bevételből.

Az új tanfolyamok remek lehetőséget kínálnak, ha már régebben szerezted meg képesítésedet, vagy rövidebb idő alatt szeretnéd kiegészíteni már meglévő számítógépes tervezői tudásodat. Előfordul, hogy valaki diplomával a kezében dönt úgy, hogy valami egészen mással szeretne foglalkozni, így a pályamódosítás első állomása lehet egy jól kiválasztott tanfolyam.

2018-ban a technológiai fejlődést követő, 4 lépésből álló oktatásban képezheted magad.
 

1. Alapfokú ARCHLine.XP tanfolyam

Az Alapfokú ARCHLine.XP tanfolyam 7 workshopból áll: Nappali tervezés, Alapozó, Fürdőszoba tervezés, Konyhatervezés, Dokumentáció készítés, Fények, Rendering. A tanfolyam elvégzésével átfogó ismereted lesz a teljes tervezési folyamatról, létre tudod hozni a megrendelő számára is érthető tervdokumentációt, sőt látványterveket is tudsz már prezentálni.
 

2. Alapfokú ARCHLine.XP vizsga

Közismert tény, hogy egy pozíció megszerzésénél előnyt élveznek, akik a szakmai kompetenciát igazolt végzettséggel tudják alátámasztani. Az első szintű vizsgánk alapfokú szakmai tudást igazol magyar - angol nyelven.
 

3. Középfokú ARCHLine.XP tanfolyam

A Középfokú ARCHLine.XP tanfolyam 8 workshopból áll: Anyagszerkesztés és képretusálás, Építészeti tervfeldolgozás, Projekt mentés és nagy projektek kezelése, Konyha- és tárolóbútor tervező, Kárpitozott bútorok, Lépcső és korlát, Tetőtér beépítése, Haladó látványtervezés. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik az alapokat már készség szinten elsajátították, azonban szeretnék tudásukat elmélyíteni, és a haladóbb szintű, speciális témakörökkel megismerkedni.
 

4. Középfokú ARCHLine.XP vizsga

A sikeres vizsgázó képes egy nagyobb méretű, összetett tervezési feladat megoldására. Középfokú szakmai tudását egy hivatalos oklevél igazolja magyar - angol nyelven.