TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
Barakka Nikoletta vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Barakka Nikoletta mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Székely Erika vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Székely Erika mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Tervező: Nagyné Koch Noémi

Nagyné Koch Noémi vagyok, az Akantusz Lakberendezési Stúdió vezetője. Kezdetben teamben dolgoztunk, ma a tervezést már egyszemélyben végzem. Technikai oldalon azonban bővült a csapat, mivel kivitelezéseket is menedzselünk - többnyire Debrecenben. 18 éve dolgozom a szakmában, és több, mint 10 éve tervezek az archline tervezőprogrammal. A kezdetekkor volt egy kis segítség, de alapvetően önképző módon tanulom újra és újra a lehetőségeket. "

Tovább
Z. Nagy-Czuprák Diána vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Z.Nagy-Czuprák Diána mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Óceánparti nyaraló- Tervező: Schmidt Barbara

Schmidt Barbara a 2021 februári Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "A tavalyi évben és jelenleg is érvényben lévő korlátozások hatására született meg a nyertes enteriőr. Valójában az „elvágyódás távoli tájakra” érzés, hozta életre az általam megálmodott teret. Egy óceánparti nyaraló ahová szívesen utazna el az ember a szeretteivel. Távol mindentől, a szabadság érzésével és az óceán végtelenségével szimbiózisban, békében, nyugalomban! Amolyan modernkori „Kék lagúna”. "

Tovább
Budai újépítésű társasházi lakás személyre szabva- Tervező: Sallak Andrea

Sallak Andrea a 2021 januári Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "Számomra a legnagyobb örömet az jelenti, ha végigkísérhetem azt a folyamatot, ahogy egy lakásból otthon lesz. Ha a benne lakót szeretettel, de határozottan terelgethetem abba az irányba, amerre menni szeretne, megkímélve őt a zsákutcáktól, a téves kanyaroktól. Ha a közös munka végén úgy érzi, hogy végre otthon van. "

Tovább
Burgermeiszterné Gabriella vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Burgermeiszter Gabriella mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Nagy Katalin Judit vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Nagy Katalin Judit mutatja be komplex lakberendezési záróvizsga feladatát. Egy önálló családi házat kellett berendezni, amelyhez segítségül az ARCHLine.XP tervezőprogramot használta. 

Tovább
Elegáns, letisztult nappali és étkező kialakítása - Tervező: Sipos Anett

Sipos Anett a 2020 decemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét: "Tanulmányaim alatt már betekintést nyertem az ArchlineXP világába, így nem is volt kérdés számomra, hogy a papír és ceruza helyett ezzel a szoftverrel fogok tervezni."

Tovább
Klasszikus hangulatú budai lakás - Tervező: Nagy Gabriella

Nagy Gabriella a novemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét. A nyertes kép ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült, mellyel lehetőség nyílik akár a legapróbb részletek élethű, fotorealisztikus megjelenítésére is. 2017-ben ismerkedtem meg a programmal, és a véleményem szerint az egyik legkönnyebben tanulható, és igazán felhasználóbarát lakberendezői program. Kimondottan szeretem „vele” a munkát, a leghűségesebb munkatárs. A projek az eleganciát hivatott képviselni, így a csillogó, fémes felületek megjelenítése elengedhetetlen feladat volt. A programmal elképesztően könnyű, különböző anyagokat megjeleníteni, visszaadva ezzel az élethű, realisztikus képet.

Tovább
Hévízi ingatlan látványtervei - Tervező: Dóka Betty

Dóka Betty a szeptemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített. Édesapja hatására autodidakta módon tanulta ki a "szakmát". Munkáinak elkészítéséhez  az ARCHLine.XP-t választotta, melyet egyedült tanult meg használni az oktató videók segítségével.

Tovább
Sőrés Ottília vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Sőrés Ottília mutatja be vizsgamunkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Cornides Viktória

Cornides Viktória a LOSZ  Év Pályakezdő Lakberendezője pályázaton nyerte  el a Szakmai különdíjat és a Közönség díjat. Az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült projektjét mutatja be. 

Tovább
Zselló Katalin vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Zselló Katalin mutatja be vizsgamunkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Németiné Kökényesi Andrea

Németiné Kökényesi Andrea a LOSZ  Év Pályakezdő Lakberendezője pályázaton nyerte  el a Cadline Kft. különdíját. Az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült lakásétterem projektjét mutatja be. 

Tovább
Modern anya-lánya otthon Tervező:Csabán Katalin

Csabán Katalin a júliusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be az anya-lánya otthon tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített. 

Tovább
Lakásfelújítás az ARCHLine.XP-vel Tervező:Kamarás Borbála

Kamarás Borbála a májusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be az ARCHLine.XP segítségével készített lakásfelújítási tervét. 

Tovább
MARSHALL Irodaház - Tervező: Biróné Kapsza Ágnes

Biróné Kapsza Ágnes lakberendező mutatja be első munkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Mátyásföldi Paulheim villa felújítása - Tervező: Rákos Tibor

Rákos Tibor építészmérnök meséli el nekünk a mátyásföldi egykori Paulheim villa felújításának történetét, melynek terveit az ARCHLine.XP-vel készítette el.

Tovább
Amikor a kényszer nagy úr - Egy keszthelyi lakópark tervei - Tervező: Bogár László és Elek Miklós

Elek Miklós 2018. május óta ARCHLine.XP felhasználó. A blogban arról mesél, egy keszthelyi projekt során hogyan kerültek át Bogár László építésszel a kivitelező/befektető oldalról a tervezői oldalra. Mindebben nagy szerepet játszott a szoftver elérhető ára és könnyű tanulhatósága.

Tovább
A LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 - Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

A LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázat lakberendező team kategóriájának szakmai nyertese lett Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa, akik a díjazott pályamunka terveit az ARCHLine.XP-vel készítették. Ezeket a terveket mutatják be a blogon.

Tovább
A LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2018 - Szilágyiné Krisztina

A LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázat pályakezdő kategóriájának 1. helyezettje és egyben közönségdíjasa lett Szilágyiné Krisztina, aki a díjazott pályamunka terveit az ARCHLine.XP-vel készítette. Ezeket a terveket mutatja be a blogon.

Tovább
Modern családi ház gyerekekkel - Tervező: Dóka Betty

Dóka Betty eleinte kézzel rajzolta terveit, majd amikor rátalált az ARCHLine.XP-re, váltott. Egy kisgyerekes házaspár számára megálmodott családi ház letisztult belső tereit mutatja be a blogon.

Tovább
Az ARCHLine.XP-vel készített első terv: egy egyéniségre hangolt otthon - Tervező: Erdélyi Krisztina

Erdélyi Krisztina hosszú évekig kitartott a kézzel tervezés mellett, végül 2017-ben úgy érezte, hogy váltani szeretne. Ekkor kezdte el megtanulni az ARCHLine.XP szoftvert, mellyel azóta sikeresen készíti el a Megrendelői által megálmodott otthonok terveit. A blogon a szoftver elsajátításáról, és a legelső olyan projektjéről mesél nekünk, melyet teljes egészében a programmal készített.

Tovább
A Style & Draw enteriőr tervezési pályázat I. helyezettje - Bóna Mónika és Baranyi Gergely

Az Otthonneked Style & Draw enteriőr tervezési pályázatán idén a tervezők saját otthonának megtervezése volt a feladat. Felhasználónk, Bóna Mónika az ARCHLine.XP-vel készített munkájával indult a pályázaton, melyen 1. helyezettként végzett férjével, Baranyi Gergővel egy csapatban. A nyertes pályamunkát mutatják be nekünk a blogon.

Tovább
A Style & Draw enteriőr tervezési pályázat II. helyezettje - Szilágyiné Krisztina

Az Otthonneked Style & Draw enteriőr tervezési pályázatán idén a tervezők saját otthonának megtervezése volt a feladat. Szilágyiné Krisztina az ARCHLine.XP-vel készített munkájával indult a pályázaton, melyen 2. helyezettként, és a CadLine Kft. különdíjasaként végzett. Krisztina most ezt a nyertes munkáját mutatja be nekünk a blogon.

Tovább
Egy főút menti üzlethelyiség újjáéledése bisztróként - Tervező: Andok Zsuzsanna

 

A közvetlenül a 65-ös főút mellett, Tamásiban található épület eredetileg autómosónak és szerviznek épült és e céllal üzemelt, később pedig használt bútor értékesítésére szolgáló üzlet szerepét töltötte be. Most Bistro65 néven éled újjá, Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező felhasználónk ARCHLine.XP-vel készített tervei alapján.

Tovább
Kis lakás a belváros szívében Tervező: Baranyai Tímea

 

Baranyai Tímea felhasználónk egy fiatal lány számára megtervezett kis belvárosi lakás ARCHLine.XP-vel készített terveit mutatja meg nekünk ebben a bejegyzésben.

Tovább
A zalaapáti templom felújítása - Tervező: Farsang László

 

Az ARCHLine.XP történelmi épületek tervezésére is kiváló eszköz. Cikkünkben bemutatjuk, milyen 3D terveket készített a programmal felhasználónk, Farsang László egy templom felújításához.

Tovább
Élvezettel tervezni nyugdíjazás után is - Tervező: Kasza Zsuzsa

 

Kasza Zsuzsa, 75 éves építészmérnök felhasználónk az ARCHLine.XP-vel készített hobby munkáival illusztrálva meséli el nekünk, évekkel ezelőtt milyen úton tanulta meg használni a szoftvert.

Tovább