Blogok

További cikkeink...
Klasszikus hangulatú budai lakás - Tervező: Nagy Gabriella

Nagy Gabriella a novemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét. A nyertes kép ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült, mellyel lehetőség nyílik akár a legapróbb részletek élethű, fotorealisztikus megjelenítésére is. 2017-ben ismerkedtem meg a programmal, és a véleményem szerint az egyik legkönnyebben tanulható, és igazán felhasználóbarát lakberendezői program. Kimondottan szeretem „vele” a munkát, a leghűségesebb munkatárs. A projek az eleganciát hivatott képviselni, így a csillogó, fémes felületek megjelenítése elengedhetetlen feladat volt. A programmal elképesztően könnyű, különböző anyagokat megjeleníteni, visszaadva ezzel az élethű, realisztikus képet.

Tovább
Hévízi ingatlan látványtervei - Tervező: Dóka Betty

Dóka Betty a szeptemberi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített. Édesapja hatására autodidakta módon tanulta ki a "szakmát". Munkáinak elkészítéséhez  az ARCHLine.XP-t választotta, melyet egyedült tanult meg használni az oktató videók segítségével.

Tovább
Sőrés Ottília vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Sőrés Ottília mutatja be vizsgamunkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Cornides Viktória

Cornides Viktória a LOSZ  Év Pályakezdő Lakberendezője pályázaton nyerte  el a Szakmai különdíjat és a Közönség díjat. Az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült projektjét mutatja be. 

Tovább
Zselló Katalin vizsgamunkája az ARCHLine.XP-vel

Zselló Katalin mutatja be vizsgamunkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Németiné Kökényesi Andrea

Németiné Kökényesi Andrea a LOSZ  Év Pályakezdő Lakberendezője pályázaton nyerte  el a Cadline Kft. különdíját. Az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készült lakásétterem projektjét mutatja be. 

Tovább
Modern anya-lánya otthon Tervező:Csabán Katalin

Csabán Katalin a júliusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be az anya-lánya otthon tervét, melyet az ARCHLine.XP segítségével készített. 

Tovább
Lakásfelújítás az ARCHLine.XP-vel Tervező:Kamarás Borbála

Kamarás Borbála a májusi Hónap Képe Pályázat győztese mutatja be az ARCHLine.XP segítségével készített lakásfelújítási tervét. 

Tovább
MARSHALL Irodaház - Tervező: Biróné Kapsza Ágnes

Biróné Kapsza Ágnes lakberendező mutatja be első munkáját, melyet az ARCHLine.XP tervezőprogrammal készített. 

Tovább
Mátyásföldi Paulheim villa felújítása - Tervező: Rákos Tibor

Rákos Tibor építészmérnök meséli el nekünk a mátyásföldi egykori Paulheim villa felújításának történetét, melynek terveit az ARCHLine.XP-vel készítette el.

Tovább
Amikor a kényszer nagy úr - Egy keszthelyi lakópark tervei - Tervező: Bogár László és Elek Miklós

Elek Miklós 2018. május óta ARCHLine.XP felhasználó. A blogban arról mesél, egy keszthelyi projekt során hogyan kerültek át Bogár László építésszel a kivitelező/befektető oldalról a tervezői oldalra. Mindebben nagy szerepet játszott a szoftver elérhető ára és könnyű tanulhatósága.

Tovább
A LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 - Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

A LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázat lakberendező team kategóriájának szakmai nyertese lett Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa, akik a díjazott pályamunka terveit az ARCHLine.XP-vel készítették. Ezeket a terveket mutatják be a blogon.

Tovább
A LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2018 - Szilágyiné Krisztina

A LOSZ Év Lakberendezője 2018 pályázat pályakezdő kategóriájának 1. helyezettje és egyben közönségdíjasa lett Szilágyiné Krisztina, aki a díjazott pályamunka terveit az ARCHLine.XP-vel készítette. Ezeket a terveket mutatja be a blogon.

Tovább
Modern családi ház gyerekekkel - Tervező: Dóka Betty

Dóka Betty eleinte kézzel rajzolta terveit, majd amikor rátalált az ARCHLine.XP-re, váltott. Egy kisgyerekes házaspár számára megálmodott családi ház letisztult belső tereit mutatja be a blogon.

Tovább
Az ARCHLine.XP-vel készített első terv: egy egyéniségre hangolt otthon - Tervező: Erdélyi Krisztina

Erdélyi Krisztina hosszú évekig kitartott a kézzel tervezés mellett, végül 2017-ben úgy érezte, hogy váltani szeretne. Ekkor kezdte el megtanulni az ARCHLine.XP szoftvert, mellyel azóta sikeresen készíti el a Megrendelői által megálmodott otthonok terveit. A blogon a szoftver elsajátításáról, és a legelső olyan projektjéről mesél nekünk, melyet teljes egészében a programmal készített.

Tovább
A Style & Draw enteriőr tervezési pályázat I. helyezettje - Bóna Mónika és Baranyi Gergely

Az Otthonneked Style & Draw enteriőr tervezési pályázatán idén a tervezők saját otthonának megtervezése volt a feladat. Felhasználónk, Bóna Mónika az ARCHLine.XP-vel készített munkájával indult a pályázaton, melyen 1. helyezettként végzett férjével, Baranyi Gergővel egy csapatban. A nyertes pályamunkát mutatják be nekünk a blogon.

Tovább
A Style & Draw enteriőr tervezési pályázat II. helyezettje - Szilágyiné Krisztina

Az Otthonneked Style & Draw enteriőr tervezési pályázatán idén a tervezők saját otthonának megtervezése volt a feladat. Szilágyiné Krisztina az ARCHLine.XP-vel készített munkájával indult a pályázaton, melyen 2. helyezettként, és a CadLine Kft. különdíjasaként végzett. Krisztina most ezt a nyertes munkáját mutatja be nekünk a blogon.

Tovább
Egy főút menti üzlethelyiség újjáéledése bisztróként - Tervező: Andok Zsuzsanna

 

A közvetlenül a 65-ös főút mellett, Tamásiban található épület eredetileg autómosónak és szerviznek épült és e céllal üzemelt, később pedig használt bútor értékesítésére szolgáló üzlet szerepét töltötte be. Most Bistro65 néven éled újjá, Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező felhasználónk ARCHLine.XP-vel készített tervei alapján.

Tovább
Kis lakás a belváros szívében Tervező: Baranyai Tímea

 

Baranyai Tímea felhasználónk egy fiatal lány számára megtervezett kis belvárosi lakás ARCHLine.XP-vel készített terveit mutatja meg nekünk ebben a bejegyzésben.

Tovább
A zalaapáti templom felújítása - Tervező: Farsang László

 

Az ARCHLine.XP történelmi épületek tervezésére is kiváló eszköz. Cikkünkben bemutatjuk, milyen 3D terveket készített a programmal felhasználónk, Farsang László egy templom felújításához.

Tovább
Élvezettel tervezni nyugdíjazás után is - Tervező: Kasza Zsuzsa

 

Kasza Zsuzsa, 75 éves építészmérnök felhasználónk az ARCHLine.XP-vel készített hobby munkáival illusztrálva meséli el nekünk, évekkel ezelőtt milyen úton tanulta meg használni a szoftvert.

Tovább
Faházak hangulatát idéző otthon – Tervező: Demeter Anikó

 

Felhasználónk, Demeter Anikó mutatja be a blogon egy fiatal megrendelőjének készített terveit. A projektben az osztrák faházak meleg hangulata és a modern stílus elemei keverednek.

Tovább
Egy IT cég budapesti irodájának tervei – Tervező: Végvári Zsuzsi

 

Végvári Zsuzsi, az OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadó cég keretein belül irodák átalakításával, tervezésével foglalkozik. Jelen projekt során, egy IT cég 15. kerületben található irodáját kellett átalakítania, újra gondolni.

Tovább
Két faház praktikus átalakítása – Tervező: Molnár Brigitta

 

Molnár Brigitta március elején vizsgázott Lakberendezés szakon a Szimultán Művészeti Iskolában. A két vizsgamunkáját, egy cseh és egy modern faház terveit mutatja be a blogon.

Tovább
Fiatalos családi ház rusztikus elemekkel – Tervező: Hajdu Barbara

 

Fiatal házaspár kereste meg felhasználónkat, Hajdu Barbarát 2016 őszén azzal a kéréssel, hogy segítsenek nekik a nagymamától örökölt budapesti ikerház felújításában, hogy egy igazán otthonos házikóban várhassák első babájukat.

Tovább
Gyulai ház átalakítása – Tervező: Szatmáriné Hidasi Katalin

Szatmáriné Hidasi Katalin megbízója egy fiatal házaspár volt. A gyulai családi ház átalakításáról, bővítéséről olvashatsz ebben a bejegyzésben, melynek tervei az ARCHLine.XP-vel készültek.

Tovább
Házbővítés ARCHLine.XP-vel

A Designer Touches (UK) munkáiban kombinálja a luxust a könnyed eleganciával. Olvasd el cikkünket arról, hogyan használták az ARCHLine.XP-t egy otthon kibővítéséhez.

Tovább
Tengerparti apartman blokk Belgiumban - Tervező: Wannes Malaise

Ismerkedj meg Wannes Malaise műszaki rajzolóval Belgiumból, aki megosztja velünk az ARCHLine.XP-vel kapcsolatos tapasztalatait egy tengerparti apartman blokk tervezése kapcsán.

Tovább
Első munka két hét alatt az ARCHLine.XP-vel - Tervező: Kecskés György

Az ARCHLine.XP könnyű tanulhatóságát mutatja új felhasználónk, Kecskés György példája. Az ARCHLine.XP elsajátítása és az első tervek elkészítése a program megvásárlását követően mindössze két hetet vett igénybe számára. György a szoftverrel készített első munkáját mutatja be a blogon.

Tovább
Skandináv családi fészek – Tervező: Horváth Rita

Horváth Rita a Junior Art Center lelkes hallgatója, 2. féléves vizsgamunkáját az ARCHLine.XP programmal készítette el. A feladat egy kétszintes családi ház földszintjének tetszőleges stílusban történő berendezése volt, erről mesél a blogon.

Tovább