ONLINE TANULÓCSOPORTOK

Online Alapfokú tanulócsoportok

Várjuk jelentkezésed az általad választott tanulócsoportba, ahol a hallgatók önálló felkészülését heti rendszerességgel tanárok segítik..

A tanulócsoport célja, hogy a hallgatók önállóan dolgozzák fel az ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam tananyagát a weben megtalálható oktatási segédlet és oktató filmek segítségével.

A tananyaggal kapcsolatban felmerült kérdéseket hetente egy alkalommal a csoport a tanárral online megbeszéli. Az online konzultáció a Zoom webkonferencia alkalmazáson keresztül történik.

Minden héten egy workshop anyagát fogjátok elsajátítani.

A heti workshophoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket javasoljuk emailben előre elküldeni a tanárnak. Így a tanár gyors, pontos válasszal készülhet az órára.

A részvétel a konzultáción hasznos annak is, aki a kérdést felteszi és annak is, aki már tudja a választ.

A felkészülés végén jelentkezhetsz az alapfokú vizsgára.

Az alapfokú ARCHLine.XP tanfolyam anyagának elsajátítást 7+1 óra konzultáció segíti:

 1. Bevezető Konzultáció
 2. Nappali tervezés 
 3. Alapozó
 4. Fürdőszoba tervezés
 5. Konyhatervezés
 6. Dokumentácó készítés
 7. Fények
 8. Rendering

Így a felkészülési időszak 8 hét, a konzultációk hetente egyszer hétköznapokon 17:00-18:00 vagy 18:00-19:00 között tartanak a csoportól függően. A tanulócsoportok számára két hónapon keresztül non-profit kódot biztosítunk az ARCHLine.XP 2020 tervezőprogramhoz.

Amire szükséged lesz:

 • megfelelő sávszélességű internet (1 MB le és feltöltési sebesség már elég a videóhoz is)
 • számítógép Windows operációs rendszerrel, ami megfelel a Rendszerkövetelményeknek 
 • az ARCHLine.XP 2020 és a Workshop Telepítő legyen telepítve a gépeden
 • mikrofonos fülhallgató (vagy a gép beépített mikrofonja)
 • webkamera

A konzultáció kezdete előtt fél órával a bejelentkezéshez szükséges ZOOM linket emailben küldjük. Első használatkor a Zoom meghívó linkjére kattintva a  böngészőben egy kiegészítő telepítését kell elvégezned, ez a kiegészítő 1-2 kattintás után működőképessé válik.

Használati tippek a ZOOM webkonferenciához:

 • amikor nem beszélsz, érdemes a bal alsó sarokban lévő mikrofon ikonnal lenémítani magad – így a közeledben hallható háttérzajok nem zavarják a többieket
 • ha akadozik a hang, kapcsold le a videódat a kis kamera ikonnal
 • ügyelj arra, hogy a neved helyesen jelenjen meg
 • meg tudod osztani a képernyőd látványát a Share screen -re kattintva
 • ha szeretnéd látni egyszerre az összes résztvevőt, a jobb felső sarokban válthatsz nézetet
 • lehetőséged van kérdéseket is feltenni az oktatónak a Chat funkcióval

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a konzultációs időpontok változtatásának jogát fenntartjuk. 
Javasolt az Oktatási segédlet (amely lépésről lépésre tartalmazza a teljes oktatás anyagát)letöltése vagy az oktató füzet megvásárlása (bruttó 4500 Ft/db, vásárlási igényedet az office@cadline.hu email címen jelezheted). 

A tanulócsoportok indításához minimum 5 fő jelentkezése szükséges.

A lemondási feltételek:
A jelentkezés lemondására emailben (marketing@cadline.hu) 3 munkanappal a tanfolyam időpontja előtt van lehetőség. A befizetett összeget visszatérítjük. 
Három munkanapon belül, ill. távolmaradás esetén nincs mód a befizetett összeg visszatérítésére. 

Ha a regisztrációval, a befizetéssel, a számlázással vagy a jelentkezéssel kapcsolatban kérdésed merülne fel, keresd kollégánkat a következő email címen: marketing@cadline.hu

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

-->

Az Alapfokú tanfolyam előadásai:

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 1/7. Nappali tervezés workshop

A workshopon az ARCHLine.XP forradalmian új kompakt tervezési módszerét, a Helyiségvarázsló használatát sajátíthatod el egy tipikus nappali szoba tervezésének lépésein keresztül. Az oktatás során a következő témákat érintjük: 06:27 - FALAK, FÖDÉM ÉS ÁLMENNYEZET KIALAKÍTÁSA, PRESPEKTÍV NÉZETEK LÉTREHOZÁSA 18:03 - ABLAKOK, AJTÓK, FÜGGÖNYÖK ELHELYEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN, ÚJ ANYAG LÉTREHOZÁSA 33:35 - ELEKTROMOS SZERELVÉNYEK, SZEGÉLYEK ÉS LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, FALAK SZÍNEZÉSE A HELYISÉGVARÁZSLÓBAN 48:24 - SAROKABLAK SZERKESZTÉSE, FÜGGÖNY SZERKESZTÉSE, TOVÁBBI LÁMPÁK ELHELYEZÉSE, BÚTOROZÁS 01:03:05 - NAP BEÁLLÍTÁS, FOTÓREALISZTIKUS KÉPEK LÉTREHOZÁSA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
7490
44
5

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 2/7. Alapozó workshop

A workshopon a program alapvető tervezési eszközeivel és fogalmaival ismerkedsz meg egy alaprajz felszerkesztésén keresztül. A következő témákat érintjük: 03:16 - RAJZESZKÖZÖK, KIJELÖLÉSI MÓDOK 21:25 - FALAK SZERKESZTÉSE, RAJZ MOZGATÁSA ÉS NAGYÍTÁSA, MEGJELENÍTÉSEI MÓDOK 36:02 - FÖDÉM LÉTREHOZÁSA ÉS SZERKESZTÉSE, SZINTKEZELÉS 42:28 - AJTÓK ÉS ABLAKOK ELHELYEZÉSE, SZERKESZTÉSE 50:08 - BÚTOROK LETÖLTÉSE A 3D WAREHOUSEBÓL, FÓLIAKEZELÉS, 3D ÉPÍTÉS 59:59 - SZERKESZTŐ MÓD HASZNÁLATA Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... -------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek elkészítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
4823
16
3

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 3/7. Fürdőszoba tervezés workshop

A gyakorlati képzés során a 3D burkolást valamint további részletes burkolási módszereket sajátíthatsz el egy fürdőszoba tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: 04:22 - Burkolás a kiterítésen 15:16 - Burkolás 3D-ben 20:09 - Burkolat minta létrehozása – Burkolat stílusok 36:35 - Mozaik burkolás 46:46 - Lapok keverése 49:45 - Tükrök kialakítása 1:01:55 - Burkolatkiosztás – burkolat kiterítés 1:03:23 - Falnézet 1:04:27 - Burkolat konszignáció Az Oktatási Segédletet és a Workshop Telepítőt a következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervek készítésére, látványtervezésre, terep tervezésre.
4089
22
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 4/7. Konyhatervezés workshop

Az ARCHLine.XP gyakorlati képzésén a program új szemléletű tervezési eszközét, a Konyha és tárolóbútor tervező modul használatát sajátíthatod el egy tipikus konyha tervezésének lépésein keresztül. A következő témákat érintjük: 04:11 - Alsó szekrények készítése 35:20 - Új front készítése 41:44 - Munkalap készítése 49:13 - Szekrények hozzáadása 57:31 - Lábazat szerkesztése 1:00:03 - A teljes terv megjelenítése Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
3466
16
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 5/7. Dokumentáció készítés workshop

A workshopon a tervdokumentáció készítésének részleteivel ismerkedhetsz meg. Az oktatás során többek között a következő funkciókat és megoldásokat sajátíthatod el: 03:39 - Hangulat montázs készítése 25:05 - Pillanatkép létrehozása 31:34 - Építészeti alaprajz készítése 47:21 - Színes, berendezett alaprajz készítése 49:58 - Falnézetek készítése 55:25 - Tervlap létrehozása 1:03:42- Pecsét készítése Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
3151
38
1

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 6/7. Fények wokshop

A valósághű látványterv előkészítésének fontos lépése a megfelelő fényforrások kiválasztása és a világítótestek elhelyezése. A következő témákat nézzük át: 3:42 - Könyvtári lámpák elhelyezése 11:07 - Álmennyezetbe süllyesztett spotok 27:33 - Új lámpa létrehozása 49:45 - Spotok irányának változtatása 58:08 - LED szalag 1:02:08 - Világító feliratok Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
1732
14
0

ARCHLine.XP Alapfokú tanfolyam - 7/7. Rendering wokshop

A Rendering képzés során megismerkedhetsz többek között a következő témákkal: 6:19 - Projekt beállítások: modell szűrése, Nap beállítás, árnyék 17:20 - Integrált, vázlat rendering, renderelési beállítások 35:42 - A renderelés módszere, render stílusok 49:03 - Különálló render, renderelési effektek 55:54 - Renderelési lista 1:00:14 - Nyitott terek renderelés sajátosságai 1:06:09 - Egyedi háttér beállítása Az Oktatási Segédletet a Workshop Telepítőt következő linken tudod elérni: https://www.archline.hu/oktatas/wor... -------------------------------------- További információk és jelentkezés: https://www.archline.hu/oktatas/web... --------------------------------------- Az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver, mely alkalmas látványtervezésre, terep tervezésre, belsőépítész, építész és bútortervező projektek kivitelezésére.
2051
14
1