Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

Elegáns és egyben otthonos enteriőrt tervezett Nagy Gabriella. Az igényes forma- és anyaghasználat mellet a hangsúlyosan megjelenő design kiegészítők impozáns hatást keltenek.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2019 július
Szinte érezzük a friss nyári szellő lengedezését ebben a nagyszerűen berendezett enteriőrben. Harmonikus és koncepciózus színhasználat és térszerkesztés jellemzi a munkát.
Tovább
2019 június
A részletessége mellett is jól elkülöníthető egységekből álló, apró érdekességekkel kecsegtető belső tér. A látványt egymással harmonizáló, változatos formák és anyagok teremtik meg.
Tovább
2019 május
Hangulatos, mélységgel bíró, fotószerű látvány, gazdagon részletezve. Praktikus megoldásai az étkezés és a könnyed pihenés bensőséges fészkévé teszik az egyébiránt korlátozott lehetőségekből építkező teret.
Tovább
2019 április
Elegáns, harmonikus, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést hordozó enteriőr. Kiváló anyagválasztások és belsőépítészeti megoldások teszik különlegessé a tervet.
Tovább
2019 március
Fiatalos, vidám tavaszi enteriőrt alkotott a tervező. Trendi színkombinációkkal, kiegészítőkkel, élethűen beállított textúrákkal, textilekkel, fényekkel és élő növényekkel, virágokkal gazdagítja a látványt.
Tovább
2019 február

Erőteljes hatású perpektíva jól átgondolt, változatos és kiegyensúlyozott belsőépítészeti formákkal és megoldásokkal. A helyiségek mélyebb kapcsolatai a fizikai határok híján is kiválóan kirajzolódnak és egységben alkotnak egy életteret.

Tovább
2019 január

Izgalmas színek és minták merész párosítása és megjelenítése jellemzi a helyiséget. A jól megválasztott világítás mélységet ad a térnek. A fények, árnyékok játéka a valóságot idézi meg.

Tovább
2018 december

Luxus élményt közvetítő látványterv. A minőségi anyagok/tükröződések, berendezési tárgyak és a megvilágítás együttesen teszik mindezt visszafogott és letisztult fotóvá.

Tovább
2018 november

Kellemes, a teret azonnal érthető módon bemutató látvány. Visszafogott színei és mintái jól működő anyagbeállításokkal válnak különállóvá és karakteressé, amelyet a lágy megvilágítás finoman olvaszt eggyé.

Tovább
2018 október

Modern és klasszikus elemeket hangulatos természetességgel egyesítő látványterv. Gondosan választott kiegészítő elemek és anyagok, valamint az azokat jól támogató, itt-ott finoman hangsúlyozó világítás segít megérteni a tér funkcióját, kapcsolatait és mélységét a választott nézetben.

Tovább
2018 szeptember

A szórt megvilágítás, az alkalmazott színek és formák együttesen alkotnak egy kellemes, lágy enteriőrt. A falburkolat mintáira rímelő, apró részletek észrevétlenül mélyítik a tartalmat és élővé varázsolják a látványt.

Tovább
2018 augusztus

Elegáns, redukált színek és gazdag textúrák jellemzik az enteriőrt. A fehér és szürke színeket kiválóan ellensúlyozzák a kiegészítő növények élő zöld színei. Ezt a harmonikus hangulatot még élethűbbé varázsolja a tervező, a kiválóan megválasztott természetes és mesterséges fényekkel.

Tovább
2018 július

Jól megjelenített kontraszt, kiváló nézőpont és finom részletek jellemzik a látványt. A középpontba helyezett tartalmat előnyös megvilágítás emeli ki, s a homogén felületek is kézzelfogható teret alkotnak a téma körül.

Tovább
2018 június

Az amerikai konyhás nappali finom pasztell színei, és a fa és a textil ízléses kombinációja kellemes, otthonos hangulatot kelt. Az izgalmas álmennyezet megoldás kiválóan ellensúlyozza a hatalmas kanapé és a konyha által kitöltött teret, így a szoba egységes, a szemnek megnyugtató látványt kap.

Tovább
2018 május

A harmonikus színkezelés és a figyelmesen beállított anyagok összhatása kellemes hangulatot kölcsönöz a belső térnek. A kanapé és a dohányzóasztal anyagai különösen életszerűvé teszik a látványt. Az egységes hatást tovább erősíti a fények természetessége.

Tovább
2018 április

Az előtér, a terasz és a háttér egyaránt megfelelő súllyal és részletekkel támogatja a kész látványt - egységes a kompozíció. Lágy megvilágítás és a finom tükröződések teszik élővé a teret. A belső tér megoldásai, színei és formái természetességet sugallnak.

Tovább
2018 március

A kevésbé előnyös alaprajzi adottságokból alkot impozáns belső teret a tervező. Nagyszerűen kiválasztott tárgyakkal és anyagokkal teremt modern hangulatot, eközben a többi elem visszafogottságával hagyja szemünket megpihenni.

Tovább
2018 február

Hatásos párt alkotnak a domináns, világos, hideg színek és a fa meleg tónusai. A látványt tovább fokozza a rendkívül körültekintően kialakított világítás és a részletekre is odafigyelően összeállított dekoráció.

Tovább
2018 január

Jól átlátható, elegáns és ugyanakkor praktikus belső tér jelenik meg a látványterven. A vizuális megoldásoknak köszönhetően kiválóan érzékelhető az egyes helyiségek határa, s közben azok mégis harmonikusan olvadnak össze a családi élet egységes terévé.

Tovább
2017 december

Izgalmas az anyagok és a geometriai formák váltakozása, egyszerre tiszta és természetes. Az otthonosság érzetét erősítik az ügyesen megjelenített személyes részletek, melyek kiválóan illeszkednek az egységes látványba.

Tovább
2017 november

A tágas térkialakítás és az anyagok használata beengedi és a beltérrel szinte eggyé olvasztja a külső teret. A természettel való kapcsolat folyamatos jelenléte nem csupán a mintázatokban de az alkalmazott kiegészítő elemekben is tetten érhető, egységes és karakteres kifejezésmóddal.

Tovább
2017 október

A formák, a színek és anyagok izgalmas játéka érdekes, együtt lélegző egésszé varázsolja az egyébként alapvetően egyszerű térrészt. A tejüveg és a fa kombinációjával megalkotott térelválasztó természetes lágyságot hangsúlyoz. A csillárok és a folyosó végi installáció egymásra rímelnek - akárcsak a padló mintázata az anyagokkal és a falba rejtett tárolók geometriájával.

Tovább
2017 szeptember

Figyelemreméltó a tervező koncepcionális gondolkodása a terveken. A visszaköszönő színfoltok, melyek a különböző helyiségekben hol vizuális, hol funkcionális összhangot teremtenek, ezzel alakítva ki egy modern, harmonikus otthon érzetét.

Tovább
2017 augusztus

A fények és árnyékok jó egyensúlya élettel telivé teszi a belső teret. A magasfényű konyha ábrázolása valószerű és kiemeli a részleteket.

Tovább
2017 július

Meggyőző elosztású és természetes hatású a megvilágítás. Az anyagminták és az egyéb térbeli részletek, valamint a jelenethez kiválóan illeszkedő háttér már-már kézzel foghatóvá teszik a látványt.

Tovább
2017 június

Gondosan összeválogatott anyaghasználat és kifinomult ízlés jellemzi az elénk táruló enteriőrt. A fekete, a fehér és a faanyagok kontrasztja letisztult hatást kelt, ugyanakkor izgalmassá varázsolja a belső teret. A konyhai tárolás térbe simuló megoldásai praktikussá és hívogatóvá teszik a kis konyhát.

Tovább
2017 május

A képen látható nappali földszínekből álló színvilágát ízlésesen töri meg az itt-ott elhelyezett zöldeskék árnyalat. A modern enteriőrt a változatos falfelületek és a kreatívan kiválasztott díszítőelemek teszik izgalmassá. A választott stílus következetesen végigvonul a terven, harmonikus és egységes hatást keltve.

Tovább
2017 április

Harmonikus színek és minták jellemzik a látványt; a szemközti falon elhelyezett elemek ötletesen törik meg a nagy felületet és meghatározzák a helyiség hangulatát. A választott nézetben jól feltárulnak a tér kapcsolatai a lakás többi részével.

Tovább
2017 március

Részletekben gazdag és élettel teli utca képe látható, amelyben a kiegészítő elemek éppúgy részt vesznek, mint a témául szolgáló épületsor maga. A megjelenített nagy térrész sajátosságai miatt külön figyelmet érdemel, hogy a közeli és a távoli részletek igen jó egyensúlyban töltik be a rájuk osztott szerepeket.

Tovább
2017 február

A látványterv lágy anyaghasználatát ügyesen támogatja a jól elosztott megvilágítás; különös tekintettel az ernyős lámpabúrák előnyös alkalmazására. Textúrái és kiegészítő tárgyai részletesek és kiváló támpontot adnak a tér közeli és távoli méreteinek megértéséhez.

Tovább