Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

Hatásos párt alkotnak a domináns, világos, hideg színek és a fa meleg tónusai. A látványt tovább fokozza a rendkívül körültekintően kialakított világítás és a részletekre is odafigyelően összeállított dekoráció.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2018 január

Jól átlátható, elegáns és ugyanakkor praktikus belső tér jelenik meg a látványterven. A vizuális megoldásoknak köszönhetően kiválóan érzékelhető az egyes helyiségek határa, s közben azok mégis harmonikusan olvadnak össze a családi élet egységes terévé.

Tovább
2017 december

Izgalmas az anyagok és a geometriai formák váltakozása, egyszerre tiszta és természetes. Az otthonosság érzetét erősítik az ügyesen megjelenített személyes részletek, melyek kiválóan illeszkednek az egységes látványba.

Tovább
2017 november

A tágas térkialakítás és az anyagok használata beengedi és a beltérrel szinte eggyé olvasztja a külső teret. A természettel való kapcsolat folyamatos jelenléte nem csupán a mintázatokban de az alkalmazott kiegészítő elemekben is tetten érhető, egységes és karakteres kifejezésmóddal.

Tovább
2017 október

A formák, a színek és anyagok izgalmas játéka érdekes, együtt lélegző egésszé varázsolja az egyébként alapvetően egyszerű térrészt. A tejüveg és a fa kombinációjával megalkotott térelválasztó természetes lágyságot hangsúlyoz. A csillárok és a folyosó végi installáció egymásra rímelnek - akárcsak a padló mintázata az anyagokkal és a falba rejtett tárolók geometriájával.

Tovább
2017 szeptember

Figyelemreméltó a tervező koncepcionális gondolkodása a terveken. A visszaköszönő színfoltok, melyek a különböző helyiségekben hol vizuális, hol funkcionális összhangot teremtenek, ezzel alakítva ki egy modern, harmonikus otthon érzetét.

Tovább
2017 augusztus

A fények és árnyékok jó egyensúlya élettel telivé teszi a belső teret. A magasfényű konyha ábrázolása valószerű és kiemeli a részleteket.

Tovább
2017 július

Meggyőző elosztású és természetes hatású a megvilágítás. Az anyagminták és az egyéb térbeli részletek, valamint a jelenethez kiválóan illeszkedő háttér már-már kézzel foghatóvá teszik a látványt.

Tovább
2017 június

Gondosan összeválogatott anyaghasználat és kifinomult ízlés jellemzi az elénk táruló enteriőrt. A fekete, a fehér és a faanyagok kontrasztja letisztult hatást kelt, ugyanakkor izgalmassá varázsolja a belső teret. A konyhai tárolás térbe simuló megoldásai praktikussá és hívogatóvá teszik a kis konyhát.

Tovább
2017 május

A képen látható nappali földszínekből álló színvilágát ízlésesen töri meg az itt-ott elhelyezett zöldeskék árnyalat. A modern enteriőrt a változatos falfelületek és a kreatívan kiválasztott díszítőelemek teszik izgalmassá. A választott stílus következetesen végigvonul a terven, harmonikus és egységes hatást keltve.

Tovább
2017 április

Harmonikus színek és minták jellemzik a látványt; a szemközti falon elhelyezett elemek ötletesen törik meg a nagy felületet és meghatározzák a helyiség hangulatát. A választott nézetben jól feltárulnak a tér kapcsolatai a lakás többi részével.

Tovább
2017 március

Részletekben gazdag és élettel teli utca képe látható, amelyben a kiegészítő elemek éppúgy részt vesznek, mint a témául szolgáló épületsor maga. A megjelenített nagy térrész sajátosságai miatt külön figyelmet érdemel, hogy a közeli és a távoli részletek igen jó egyensúlyban töltik be a rájuk osztott szerepeket.

Tovább
2017 február

A látványterv lágy anyaghasználatát ügyesen támogatja a jól elosztott megvilágítás; különös tekintettel az ernyős lámpabúrák előnyös alkalmazására. Textúrái és kiegészítő tárgyai részletesek és kiváló támpontot adnak a tér közeli és távoli méreteinek megértéséhez.

Tovább
2017 január

Világos és jól érthető látványterv, amely ügyesen kelti egy már használatban lévő belső tér érzetét. A terv részletessége a kép minden szegletében visszaköszön és segítségével még inkább élettelivé válik a látvány.

Tovább
2016 december

Finom kidolgozottság, harmónia jellemzi a képet. Az enteriőr pasztell színei nyugalmat és eleganciát árasztanak. A fa burkolat természetközelivé teszi, melegséggel tölti meg a teret, mely ettől válik olyan hívogatóvá.

Tovább
2016 november

Ebben a hónapban nyertes tervezőnk egy vintage stílusú enteriőrt alakított ki. A látványterv egy valódi otthon érzetét kelti, sok fénnyel és zöld növénnyel. A vidékies hangulat megteremtéséhez hozzájárult a fehér és pasztell színek kiegyensúlyozott használata, amit tovább erősített a natúr faanyagok megfelelő helyen történő alkalmazása.

Tovább
2016 október

​Az enteriőrben használt meleg burkolatok jó egyensúlyt alkotnak a kiegészítő lámpatest és tál formavilágával. Az elegáns kialakítású lépcsőkorlát letisztulttá teszi a látványt. ​A redukált színvilág megnyugtató és otthonos hatást kelt.

Tovább
2016 szeptember

Az anyagok és fények kreatív használatával mozgalmas belső teret alkotott a tervező. Minden rendelkezésre álló hely funkciót kapott, s az ügyes megoldásoknak köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is tágabbnak hat a fürdőszoba.

Tovább
2016 augusztus

Világos és jól érthető terv, melynek minden részletében visszaköszönnek a választott stílus jellegzetességei és színvilága. A jó érzékkel elhelyezett kiegészítőknek és lakástextíliáknak köszönhetően valóságossá és emberléptékűvé válik a látvány.

Tovább
2016 július

Az előtérben és háttérben alkalmazott növényzet élettel tölti meg a látványt, kifejezetten jó egyensúlyt teremt a modern minimalista belső térrel. Letisztultsága mellett rendkívül összetett és részletgazdag a terv.

Tovább
2016 június

Elegáns és modern enteriőr, impozáns nézőpontból. A színek és anyagok, a nagyszerű beállításoknak köszönhetően kiváló egyensúlyban vannak, a választott stílushoz tökéletesen illeszkednek.

Tovább
2016 május

Az összehangolt anyaghasználat és az egyenletes megvilágítás jól átlátható látványt eredményez. A választott nézet a konyha és a lakás tágabb kapcsolatát is érzékelteti, további felfedezésre buzdítva a szemlélőt.

Tovább
2016 április

Markáns, egyszerre letisztult és részletgazdag irodai belsőtér. Ötletes és kreatív megoldásai a folyamatos felfedezés örömével jutalmazzák a szemlélőt.

Tovább
2016 március

A tér adottságait jól megragadó, kellemes belső teret láthatunk. A tetőtérre jellemző és annak karaktert adó szórt fényt a hasonlóan elosztott lágy megvilágítás kiválóan támogatja meg. Az egymáshoz és a választott stílushoz illeszkedő részletes anyagok további mélységet adnak a jelenetnek.

Tovább
2016 február

Extravagáns megvalósítás a nyersebb anyagok és a színek bátor felhasználásával. A kontrasztos megvilágítás és a berendezési tárgyak gondosan szimmetrikus elrendezésűek, amit kisebb-nagyobb színes felületek tesznek élettelivé.

Tovább
2016 január

Szép színek, egymáshoz illő anyagok és általános összhang jellemzi a látványtervet. A választott függönynek, a római rolónak, a párnáknak, valamint a további szép, részletes és lekerekített elemeknek köszönhetően kényelemérzetet és otthonosságot áraszt a kép.

Tovább
2015 december

Világos és tiszta jelenet, részletes textúrákkal és az összhatást jól szolgáló kiegészítőkkel. Kiválóan érzékelhető a berendezési tárgyak mérete és viszonya az azokat körülvevő térhez miközben felsejlik a helyiség kapcsolata a lakás többi helyiségével is.

Tovább
2015 november

A képen látható családi ház központi tere a választott stílusnak megfelelően kifejezetten tiszta és visszafogott. Az odafigyeléssel egybeválogatott kellékek és anyagok segítségével a legapróbb részletek is a végső látvány életszerűségét és érthetőségét szolgálják.

Tovább
2015 október

Karakteres és modern formavilág jellemzi a látványtervet. A finoman hangolt anyagok részletessé teszik a többnyire homogén egybefüggő felületekből álló modellt. Külön figyelmet érdemel a modell és a környezet közötti kapcsolat megvalósítása.

Tovább
2015 szeptember

A tervező az enteriőrben a tisztaságot sugárzó domináns fehér felületeket naturális anyagokkal ötvözi, ezzel kézzel foghatóvá teszi a üvegfelületek mögötti természetet. A kiváló minőségű anyagok és kiegészítők mélységet és részletességet adnak a látványnak, amit a modellen kívül alkalmazott hátterek jól támogatnak.

Tovább
2015 augusztus

Letisztult formavilág és anyaghasználat jellemzi a látványtervet - egy meghatározott koncepció köré szerveződik és mindent ennek rendel alá. Az eredmény egy olyan belső tér, mely nagy felületeivel és markáns vonalvezetésével több különféle nézőpontból is a felfedezés élményét nyújtja.

Tovább