Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

Praktikus megoldásokat felvonultató, a részleteiben kidolgozott és élettel teli enteriőrt láthatunk. A választott nézet mindig újabb felfedeznivalót kínál a színek, a formák és az elrendezés kialakításában egyaránt.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2015 május

Az indusztriális belső teret otthonossá változtatják a  jól megválasztott meleg színű lámpák és kiegészítők.  A fatörzs tömbasztal a természet megjelenését szimbolizálja.  A kiváló anyaghasználat és a  fények beállítása is ezt a meleg, otthonos hangulatot erősíti.

Tovább
2015 április

A változatos anyagválasztás otthonosságot és egyben különlegességet sugároz. Ötletes megoldások növelik a tér vizuális és praktikus értékét. Kiváló a kültéri borongós háttér és a belső tér megvilágításának egyensúlya.

Tovább
2015 március

A belső térben alkalmazott tiszta modern formáknak és a választott perspektívának köszönhetően kiválóan áttekinthetővé és rendezetté válik ez az egyébként szemmel láthatóan kis tér. Harmonikus az anyaghasználat, s szépen elosztott a megvilágítás.

Tovább
2015 február

A sorozat egy helyiség felületeinek három különböző színösszeállítását mutatja be. A megvalósítandó változat kiválasztását segítik a szépen beállított anyagok és részletes textúrák.

Tovább
2015 január

Szépen beállított anyagokkal és részletes textúrákkal jelenik meg a letisztult belső tér. A látványterv részletes, ám díszítése mégis elegáns és esztétikus. A külső és belső megvilágítás egyensúlya jól beállított; a fények jól eloszlanak az enteriőrben.

Tovább