Pályázati feltételek Pályázatok beküldése Interior Design & Rendering

Világos és jól érthető látványterv, amely ügyesen kelti egy már használatban lévő belső tér érzetét. A terv részletessége a kép minden szegletében visszaköszön és segítségével még inkább élettelivé válik a látvány.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2016 december

Finom kidolgozottság, harmónia jellemzi a képet. Az enteriőr pasztell színei nyugalmat és eleganciát árasztanak. A fa burkolat természetközelivé teszi, melegséggel tölti meg a teret, mely ettől válik olyan hívogatóvá.

Tovább
2016 november

Ebben a hónapban nyertes tervezőnk egy vintage stílusú enteriőrt alakított ki. A látványterv egy valódi otthon érzetét kelti, sok fénnyel és zöld növénnyel. A vidékies hangulat megteremtéséhez hozzájárult a fehér és pasztell színek kiegyensúlyozott használata, amit tovább erősített a natúr faanyagok megfelelő helyen történő alkalmazása.

Tovább
2016 október

​Az enteriőrben használt meleg burkolatok jó egyensúlyt alkotnak a kiegészítő lámpatest és tál formavilágával. Az elegáns kialakítású lépcsőkorlát letisztulttá teszi a látványt. ​A redukált színvilág megnyugtató és otthonos hatást kelt.

Tovább
2016 szeptember

Az anyagok és fények kreatív használatával mozgalmas belső teret alkotott a tervező. Minden rendelkezésre álló hely funkciót kapott, s az ügyes megoldásoknak köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is tágabbnak hat a fürdőszoba.

Tovább
2016 augusztus

Világos és jól érthető terv, melynek minden részletében visszaköszönnek a választott stílus jellegzetességei és színvilága. A jó érzékkel elhelyezett kiegészítőknek és lakástextíliáknak köszönhetően valóságossá és emberléptékűvé válik a látvány.

Tovább
2016 július

Az előtérben és háttérben alkalmazott növényzet élettel tölti meg a látványt, kifejezetten jó egyensúlyt teremt a modern minimalista belső térrel. Letisztultsága mellett rendkívül összetett és részletgazdag a terv.

Tovább
2016 június

Elegáns és modern enteriőr, impozáns nézőpontból. A színek és anyagok, a nagyszerű beállításoknak köszönhetően kiváló egyensúlyban vannak, a választott stílushoz tökéletesen illeszkednek.

Tovább
2016 május

Az összehangolt anyaghasználat és az egyenletes megvilágítás jól átlátható látványt eredményez. A választott nézet a konyha és a lakás tágabb kapcsolatát is érzékelteti, további felfedezésre buzdítva a szemlélőt.

Tovább
2016 április

Markáns, egyszerre letisztult és részletgazdag irodai belsőtér. Ötletes és kreatív megoldásai a folyamatos felfedezés örömével jutalmazzák a szemlélőt.

Tovább
2016 március

A tér adottságait jól megragadó, kellemes belső teret láthatunk. A tetőtérre jellemző és annak karaktert adó szórt fényt a hasonlóan elosztott lágy megvilágítás kiválóan támogatja meg. Az egymáshoz és a választott stílushoz illeszkedő részletes anyagok további mélységet adnak a jelenetnek.

Tovább
2016 február

Extravagáns megvalósítás a nyersebb anyagok és a színek bátor felhasználásával. A kontrasztos megvilágítás és a berendezési tárgyak gondosan szimmetrikus elrendezésűek, amit kisebb-nagyobb színes felületek tesznek élettelivé.

Tovább
2016 január

Szép színek, egymáshoz illő anyagok és általános összhang jellemzi a látványtervet. A választott függönynek, a római rolónak, a párnáknak, valamint a további szép, részletes és lekerekített elemeknek köszönhetően kényelemérzetet és otthonosságot áraszt a kép.

Tovább
2015 december

Világos és tiszta jelenet, részletes textúrákkal és az összhatást jól szolgáló kiegészítőkkel. Kiválóan érzékelhető a berendezési tárgyak mérete és viszonya az azokat körülvevő térhez miközben felsejlik a helyiség kapcsolata a lakás többi helyiségével is.

Tovább
2015 november

A képen látható családi ház központi tere a választott stílusnak megfelelően kifejezetten tiszta és visszafogott. Az odafigyeléssel egybeválogatott kellékek és anyagok segítségével a legapróbb részletek is a végső látvány életszerűségét és érthetőségét szolgálják.

Tovább
2015 október

Karakteres és modern formavilág jellemzi a látványtervet. A finoman hangolt anyagok részletessé teszik a többnyire homogén egybefüggő felületekből álló modellt. Külön figyelmet érdemel a modell és a környezet közötti kapcsolat megvalósítása.

Tovább
2015 szeptember

A tervező az enteriőrben a tisztaságot sugárzó domináns fehér felületeket naturális anyagokkal ötvözi, ezzel kézzel foghatóvá teszi a üvegfelületek mögötti természetet. A kiváló minőségű anyagok és kiegészítők mélységet és részletességet adnak a látványnak, amit a modellen kívül alkalmazott hátterek jól támogatnak.

Tovább
2015 augusztus

Letisztult formavilág és anyaghasználat jellemzi a látványtervet - egy meghatározott koncepció köré szerveződik és mindent ennek rendel alá. Az eredmény egy olyan belső tér, mely nagy felületeivel és markáns vonalvezetésével több különféle nézőpontból is a felfedezés élményét nyújtja.

Tovább
2015 július

​A fali dekoráció, a bútorok, a textilek és további szép és egyedi megoldások segítségével az enteriőr egységes, hihető és élhető egésszé válik. A tükröződő felületek és a lágy anyagok közötti finom kontraszt, valamint a jól kivehető, részletes belső tér és az elmosódott háttér közötti ellentét szinte "aláhúzza" és ezzel kézzelfoghatóvá teszi a látványt.

Tovább
2015 június

Praktikus megoldásokat felvonultató, a részleteiben kidolgozott és élettel teli enteriőrt láthatunk. A választott nézet mindig újabb felfedeznivalót kínál a színek, a formák és az elrendezés kialakításában egyaránt.

Tovább
2015 május

Az indusztriális belső teret otthonossá változtatják a  jól megválasztott meleg színű lámpák és kiegészítők.  A fatörzs tömbasztal a természet megjelenését szimbolizálja.  A kiváló anyaghasználat és a  fények beállítása is ezt a meleg, otthonos hangulatot erősíti.

Tovább
2015 április

A változatos anyagválasztás otthonosságot és egyben különlegességet sugároz. Ötletes megoldások növelik a tér vizuális és praktikus értékét. Kiváló a kültéri borongós háttér és a belső tér megvilágításának egyensúlya.

Tovább
2015 március

A belső térben alkalmazott tiszta modern formáknak és a választott perspektívának köszönhetően kiválóan áttekinthetővé és rendezetté válik ez az egyébként szemmel láthatóan kis tér. Harmonikus az anyaghasználat, s szépen elosztott a megvilágítás.

Tovább
2015 február

A sorozat egy helyiség felületeinek három különböző színösszeállítását mutatja be. A megvalósítandó változat kiválasztását segítik a szépen beállított anyagok és részletes textúrák.

Tovább
2015 január

Szépen beállított anyagokkal és részletes textúrákkal jelenik meg a letisztult belső tér. A látványterv részletes, ám díszítése mégis elegáns és esztétikus. A külső és belső megvilágítás egyensúlya jól beállított; a fények jól eloszlanak az enteriőrben.

Tovább