Oktatói nap

ARCHLine.XP 2020 Oktatói Nap

Az Oktatói Nap olyan zártkörű esemény, amelyen kizárólag azon szakmabeliek vesznek részt, akik az ARCHLine.XP programot oktatási partnereinknél vagy a CadLine Kft. által szervezett workshopokon oktatják.

Oktatóinknak kiváló lehetőség a módszerek és tapasztalatok megosztására és a szakmai kapcsolatok építésére.

Az Oktatói Nap programja

Az oktatói vizsgák kezdete előtt online képzést tartunk az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE aktuális változatából június 16-án 10:00 és 12:00 között egy online Zoom meeting keretén belül.

 
10:00-11:00 - ARCHLine.XP 2020 felhasználói felület változások

11:00-11:30 - ARCHLine.XP Live 2020: "Terveid életre kelnek"

11:30 - 12:00  - Kérdések / Zárás

12:00 – 24:00 -
 Bónusz Oktatói Vizsga

Az Oktatói Nap hagyományaihoz igazodva a nap végén egy Bónusz Vizsgaidőpontot biztosítunk a résztvevőknek a helyszínen. Esetleges sikertelenség esetén ez a lehetőség nem csökkenti a vizsgaszabályzatban rögzített, igénybe vehető vizsgaidőpontok számát. A vizsga sikeressége esetén elektronikus úton küldjük az oktatói szintet igazoló oklevelet.

Jelentkezés:

A weboldalra történő bejelentkezést követően oldalt a "Foglalás" gomb megnyomásával jelezd felénk, hogy részt szeretnél venni az Oktatói Napon. A sikeres jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailt küldünk.


Kérünk, hogy esetleges lemondási szándékodat legkésőbb két nappal az esemény előtt jelezd felénk telefonon vagy e-mailben az info@cadline.hu címen.

Jelentkezés

Jelenleg nincs meghirdetett időpont