LEGFRISSEBB BELSŐÉPÍTÉSZETI OKTATÓ VIDEÓK

3D falpanel (hegyek) LED világítással - ARCHLine.XP

Vázas falszerkezet használata profilos egyedi falburkolat részeként. ------------------------------------------------------------------------------------------------ ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
856
11
0

Borítólap nyomtatott dokumentumhoz (beépített és egyéni)

A borítólap egy dokumentum első vagy utolsó oldala. Gyorsan készíthet borítólapot többoldalas PDF dokumentumhoz a beépített vagy egyéni sablon segítségével. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
158
2
0

Elektromos szerelvények – Sorolt elemek - ARCHLine.XP

Az oktató videó az egy keretben elhelyezett többfunkciós, mechanizmussal ellátott szerelvények elkészítését mutatja be. --------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
496
8
0

FÓLIÁK - Egy enteriőr tervváltozatai - ARCHLine.XP

Ebben az oktatóvideóban kétféle tervvariációt hozunk létre: egy klasszikus és egy modern stílusban kialakított enteriőrt. A fóliavariációk segítségével gyorsan válthatunk közöttük, így megmutatva a két variációt ugyanabban a projektben. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
392
5
0

Lépcső alatti tér beépítése - ARCHLine.XP

A mai oktatóvideóban a lépcső alatti szekrények kialakításával foglalkozunk. Két módszert mutatunk meg: - az első esetben egy előre létrehozott formát használunk fel a szekrény megadásához, - a másik esetben a szekrény profilját a falnézeten az elölnézeti profillal adjuk meg. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
1294
9
0

Tervezési fázisok - ARCHLine.XP

A mai oktató videóban a tervezési fázisokkal foglalkozunk. A fázis és a fázisszűrők segítségével egy meglévő terv állapotból kiindulva új tervet készítünk. Ennek a projektnek a célja egy régi belvárosi, egyszobás lakás modernizálása, átalakítása kétszobás lakássá. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
593
4
0

Lépcső korszerűsítése - ARCHLineXP

A mai oktatóvideóban a lépcsőszerkesztéssel foglalkozunk. Először a felmérés alapján elkészítjük a meglévő lépcső modelljét, klasszikus korláttal. Ezután módosítjuk a lépcsőt egy modern, üvegkorlátos, konzolos lépcsőre. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
383
1
0

Virtuális csoport - Oktató videó - ARCHLineXP

Ebben az oktató videóban a Virtuális csoport használatát mutatjuk be. A virtuális csoport hatékony eszköz az elemek tömeges elhelyezésére előre meghatározott távolságszabályokkal. A virtuális csoportban pl. lámpák, oszlopok, objektumok, MEP elemek helyezhetők el. Milyen előnyei vannak a virtuális csoportnak? Elemek tömeges elhelyezése előre meghatározott távolságszabályokkal. A szabályok módosítása egy lépésben megváltoztatja az elrendezést. Ha a helyiség geometriája megváltozik, az elemek elrendezése követi az új geometriát. Egyenként szerkesztheti, törölheti vagy áthelyezheti az elemeket. A virtuális csoporthoz rendelt objektum megváltoztatásával többféle 3D nézet is bemutatható az alaprajz módosítása nélkül. Gyorsan kipróbálhatja a különböző elrendezéseket. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
81
0
0

Az Objektumkönyvtár használata és saját objektumok készítése - ARCHLine.XP

Az oktatófilmben a következő témákra térünk ki: Az Objektumkönyvtár ismertetése. Objektumok letöltése az internetről és tovább szerkesztése. Egyedi könyvtári elemek készítése modellezéssel. Itt megmutatjuk az átfúrás/kiemelés funkciót és a szabad forma alkalmazását. ------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
1643
15
0

Az ARCHLine.XP anyag könyvtár lehetőségei

Az oktatófimben a következő témákra térünk ki: - Új anyagok létrehozása különböző módszerekkel: színekkel, textúrákkal - Anyagok letöltése a Bemutatóteremből - Textúrák letöltése az internetről és tovább szerkesztése - Terülőminták létrehozása - Amit a PBR anyagokról tudni érdemes ___________________________________________ Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
638
7
0

Angol stílusú hálószoba kialakítása - ARCHLine.XP

Ebben az oktató videóban a hálószoba falára díszítőprofilokat tervezünk. A fal alsó részén falpanelt alakítunk ki, amihez a bútorlap tervezőt használjuk . A fal a felső részén a stukkó borítást kétféleképpen oldjuk meg: Megmutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk a kép keretet erre a célra, illetve a belső mintához a kontúrozás eszközt használjuk fel. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ehhez Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
1409
18
2

Kárpitozott bútorok - Szófa variációk - ARCHLine.XP

A kárpitozott bútorkészítő segítségével különböző kanapék, szófák, fotelek készíthetők. Ebben az oktatófilmben moduláris elemekből összeállított sarok kanapét modellezünk. -------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással.
584
8
0
Még több videó...