LEGFRISSEBB BELSŐÉPÍTÉSZETI OKTATÓ VIDEÓK

Modern konyha konyhaszigettel - ARCHLine.XP

Ebben az oktató videóban a Konyha és tárolóbútor tervező modul használatát sajátíthatod el egy modern konyha tervezésének lépésein keresztül. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai.
811
5
0

Arany zöld fürdőszoba burkolás - ARCHLine.XP

Többféle burkolatstílust majd mozaikcsempét készítünk, hogy a falakat gyorsan és egyszerűen tudjuk burkolni. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
294
2
0

Egy kiállítás fényei - ARCHLine.XP

Ebben az oktató videóban egy kiállítóterem világítását tervezzük meg. Használunk lámpacsoportokat, létrehozunk új lámpákat fényforrás hozzárendelésével. Elhelyezünk ledszalagot és világító feliratot is. ------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
100
2
0

Egyedi tolóajtók tervezése - ARCHLine.XP

Ebben az oktatófilmben egyedi tolóajtókat fogunk létrehozni. Megkülönböztethetünk külső sínes, illetve falban futó tolóajtókat. Ezeken belül vannak 1 szárnyú, kétszárnyú illetve akár több szárnyú tolóajtók. Ezek létrehozására nézünk egy-egy példát. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
359
6
0

Egyedi függönyfal kialakítások -ARCHLine.XP

A függönyfal egy olyan speciális fal, amely részei a következők: - Tokosztó (bordázat) - Üvegpanelek - Keret - Sarokoszlop, A falakhoz hasonlóan a függönyfalakba is lehet ajtókat és ablakokat illeszteni. Mivel a függönyfal a fal eszköz alapján működik, a fal szerkesztésére vonatkozó eszközök - mint az átméretezés, a szerkesztés vagy az illesztés - mind használhatóak. A függönyfalak födém és tető kapcsolatok esetén ugyanúgy viselkednek, mint a normál falak. ---------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
206
2
0

Álmennyezet kialakítása rejtett világítással - ARCHLine.XP

Ebben az oktató videóban álmennyezetet alakítunk ki. Az álmennyezetbe rejtett ledcsíkot helyezünk el egy csatornában. A helyiség közepén pedig egy szigetet függesztünk fel. ---------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
440
7
2

Kárpitozott bútorok - Szófa variációk - ARCHLine.XP

A kárpitozott bútorkészítő segítségével különböző kanapék, szófák, fotelek készíthetők. Ebben az oktatófilmben moduláris elemekből összeállított sarok kanapét modellezünk. -------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással.
360
7
0

Angol stílusú hálószoba kialakítása - ARCHLine.XP

Ebben az oktató videóban a hálószoba falára díszítőprofilokat tervezünk. A fal alsó részén falpanelt alakítunk ki, amihez a bútorlap tervezőt használjuk . A fal a felső részén a stukkó borítást kétféleképpen oldjuk meg: Megmutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk a kép keretet erre a célra, illetve a belső mintához a kontúrozás eszközt használjuk fel. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ehhez Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
266
10
2

Az ARCHLine.XP anyag könyvtár lehetőségei

Az oktatófimben a következő témákra térünk ki: - Új anyagok létrehozása különböző módszerekkel: színekkel, textúrákkal - Anyagok letöltése a Bemutatóteremből - Textúrák letöltése az internetről és tovább szerkesztése - Terülőminták létrehozása - Amit a PBR anyagokról tudni érdemes ___________________________________________ Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
183
3
0

Az Objektumkönyvtár használata és saját objektumok készítése - ARCHLine.XP

Az oktatófilmben a következő témákra térünk ki: Az Objektumkönyvtár ismertetése. Objektumok letöltése az internetről és tovább szerkesztése. Egyedi könyvtári elemek készítése modellezéssel. Itt megmutatjuk az átfúrás/kiemelés funkciót és a szabad forma alkalmazását. ------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
116
2
0