LEGFRISSEBB ÉPÍTÉSZETI OKTATÓ VIDEÓK

Sarokablak és lépcsőházi ablak létrehozása - ARCHLine.XP

A mai oktatóvideóban az ablakokkal fogunk foglalkozni. Az oktatás során megnézzük a sarokablak létrehozásának lehetőségeit. Készítünk egy lépcsőházablakot is, aminek magassága két szintet hidal át. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
116
3
0

Íves tetőgerinc szerkesztése - ARCHLine.XP

Ebben az oktatóvideóban bemutatjuk, hogyan készítsünk ívelt gerincű tetőt. ---------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
118
3
0

Lépcső korszerűsítése - ARCHLineXP

A mai oktatóvideóban a lépcsőszerkesztéssel foglalkozunk. Először a felmérés alapján elkészítjük a meglévő lépcső modelljét, klasszikus korláttal. Ezután módosítjuk a lépcsőt egy modern, üvegkorlátos, konzolos lépcsőre. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
127
1
0

Borítólap nyomtatott dokumentumhoz (beépített és egyéni)

A borítólap egy dokumentum első vagy utolsó oldala. Gyorsan készíthet borítólapot többoldalas PDF dokumentumhoz a beépített vagy egyéni sablon segítségével. Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
39
1
0

Revit RVT és RFA fájlok importálása az ARCHLine.XP programba

RVT Import: Az építészek közötti BIM együttműködés a gyors és egyszerű modellcserén alapul. A Revit RVT modellek kétféle módon használhatók az ARCHLine.XP projekttel: Konvertálás és hivatkozás. Az ARCHLine.XP 2022 átalakítja az eredeti Revit falakat, födémeket, oszlopokat és gerendákat ARCHLine.XP falakká, födémekké, oszlopokká és gerendákká. A többi elem IFC elemmé konvertálódik. RFA Import: Lehet importálni ajtókat, ablakokat, tárgyakat és MEP berendezéseket RFA fájlokból az ARCHLine.XP-be. ------------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással személyesen vagy online.
168
1
0

Lakóház modellezése DWG alaprajz alapján - ARCHLine.XP

Ebben az oktatóvideóban egy lakóház modelljét készítjük el az importált DWG alaprajz alapján. Kitérünk a réteges falak használatára is. ------------------------------------------------------------- Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” BIM tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Felhasználóbarát magyar szoftver, magyar nyelvű segítségnyújtással.
329
3
0