Az évszak hangulatmontázsa

 

Az évszak hangulatmontázsa

Pályázz Te is! Minden évszakban meghirdetjük az „Évszak hangulatmontázsa” pályázatot, amire kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek az ARCHLine.XP programban készült ötletes és kreatív munkáikkal. Mutasd meg, milyennek képzelsz el egy, az évszak színeiben pompázó hangulatmontázst!

Ha még nem vagy felhasználónk, vagy az ARCHLine.XP egy korábbi változatával dolgozol, honlapunkról ingyenesen letöltheted a program legfrissebb próbaverzióját a Letöltés menüpont alatt.

Technikai követelmények

Egy hangulatmontázsnak a következő technikai feltételeknek kell megfelelnie:

ARCHLine.XP programot használd a hangulatmontázs elkészítésénél.
A montázs mérete A4-es legyen.
Legalább 10 különböző képet tartalmazzon.
Egy pályázó maximum 3 db, tartalmilag felismerhetően különböző összeállítással nevezhet.
Az elkészült munkákat jpg formátum várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Segítség az ARCHLine.XP Hangulatmontázs funkciójához

Ha még nem vagy felhasználónk, vagy az ARCHLine.XP egy korábbi változatával dolgozol, honlapunkról ingyenesen letöltheted a program legfrissebb próbaverzióját a Letöltés menüpont alatt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, abban az esetben, ha segítségre szorulsz a pályázati munkád elkészítésében!

Figyelmedbe ajánljuk az alábbi oktatóvideót:

Oktatóvideó

Pályázat beküldése

Az összeállításokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk, az alkotó nevével.

Az üzenet tárgyaként az „Évszak hangulatmontázsa” jeligét használd.

A pályázat őszi fordulójára a pályamunkákat 2017. november 30-ig várjuk!

Szavazás

A beküldött képek nyilvános online szavazáson vesznek részt az ARCHLine.XP hivatalos Facebook oldalán.

A képekre lájkok formájában lehet szavazatokat leadni. (Csak az ARCHLine.XP hivatalos Facebook oldalán létrehozott albumban leadott lájkok számítanak.)

A szavazás 2017. december 4-8-ig tart.

Nyertes nyilvánosságra hozatala

A pályázat nyertese az, akinek a munkájára a legtöbb lájk érkezik az ARCHLine.XP hivatalos Facebook oldalán létrehozott albumban.

A nyertes nevét az ARCHLine.XP hivatalos Facebook oldalán tesszük közzé a szavazás lezárását követően.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét és beküldött munkáját. A verseny min. 5 pályázó pályázatának beérkezése esetén érvényes.

Nyeremény

A szavazási periódus lezárta után a legkedveltebb hangulatmontázs készítőjét egy 10.000 Ft értékű IKEA ajándékkártyával jutalmazzuk meg, melyet postai úton juttatunk el, vagy személyesen vehet át irodánkban.

Adatkezelés

A pályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez. A pályázó a pályázati munkája beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy pályázati munkáját a CadLine Kft. külön engedély nélkül kiadványaiban és honlapján térítésmentesen publikálhassa, megjelentethesse. A képek felhasználásakor a CadLine Kft. megjelöli a pályázó nevét.

Vegyes rendelkezések

A pályázaton való részvétel a hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti, amelyet a pályázók megtekinthetnek interneten, a www.archline.hu oldalon. A Szervező a pályázattal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal. A nyereményigény elévül az adott nyeremény kihirdetésétől számított 60 nap után. A Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált nyeremények  átadására kötelezhető. Ha a pályázó a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.  A versenyző a pályázatra való regisztrációval elfogadja, hogy az esetleges csalások észlelése esetében a Szervező a képi tartalmat törölni fogja és a pályázatból kizárja.

TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
2017 nyár Tovább
2017 tavasz Tovább
2016 tél Tovább
2016 ősz Tovább
2016 tavasz Tovább
2016 nyár Tovább
2015 tél Tovább
2015 ősz Tovább