ISMERD MEG AZ ARCHLINE.XP LIVE-OT!

Könnyen használható és megengedhető árú látványszoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké.
MIÉRT VÁLASZD AZ ARCHLINE.XP LIVE SZOFTVERT?
A valós idejű látványszoftverrel életre keltheted 3D terveidet. Megrendelőidnek olyan élményt nyújthatsz, mintha már kész otthonukban sétálnának.


A természetes és mesterséges fények szimulációja lehetővé teszi, hogy mind a négy évszaknak, illetve a napszakoknak megfelelően megmutasd a fények, árnyékok játékát.


A valósághű ábrázolás segítheti partnereid döntéseit, ha színekről, formákról, anyaghasználatról van szó.
TÖLTSD MEG ÉLETTEL A TERVEIDET!
Az emberek, növények, víz szimulációja olyan élményt ad, mintha kézen fognád ügyfeleidet és bejárnátok leendő otthonukat az utcáról indulva, a kerten át, a lágy szellőben fodrozódó vizű medencét megkerülve, a nappalin át egészen a fürdőszobáig.

Mivel gyakorlatilag nincs renderelési idő, gyorsabban reagálhatsz az ügyfelek oldalán fellépő módosítási igényekre. Ha kevesebb időt kell várnod a renderelésre, több időt tölthetsz a kreatív munkával.
ARCHLINE.XP - ARCHLINE.XP LIVE KAPCSOLAT
Az ARCHLine.XP LIVE közvetlen összeköttetésben áll az ARCHLine.XP terzevőszoftverrel. Add át BIM modelledet egy VR környezetbe csupán egy kattintással. Nincs renderelési idő, adatvesztés, a látvány pedig magáért beszél.