Image

Megjelent az ARCHLine.XP LIVE 2020

Az ARCHLine.XP LIVE 2020 könnyen használható és megengedhető árú látványszoftver, amellyel 3D terveidet egyszerűen alakíthatod át élő, mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokká, videókká és képekké. Megrendelőidnek olyan élményt nyújthatsz, mintha már kész otthonukban sétálnának.
Mozgó emberek és járművek
Az ARCHLine.XP LIVE 2020 használatra kész kiváló minőségű animált emberalakokkal segíti a látványtervek bemutatását. Az elhelyezett emberek számára bejárás-útvonal rajzolható a modellben, s a kiválasztott mozgásnak megfelelően sétálni vagy éppen kocogni kezdenek vagy akár beszélgetésbe is kezdenek.

Helyezzen el a modellben egy tetszőleges járművet, rajzolja meg az útvonalát és végül állítsa be a sebességét. Mindössze ennyire van szüksége, hogy autók hajtsanak végig látványterve utcáin.
vlcsnap-2020-05-29-10h37m50s173.png
LiveSync
Hatalmas előrelépést jelent az építész és belsőépítész tervek változásainak követésében a LiveSync funkció, melynek segítségével az ARCHLine.XP 2020 tervezőprogramban bekövetkezett változtatások egyetlen kattintással szinkronizálhatók az ARCHLine.XP LIVE 2020 épület-vizualizációs szoftverrel. Így a látványtervek könnyen és veszteségmentesen igazíthatók a változásokhoz úgy, hogy közben a látványterven elhelyezett kiegészítő elemek is megmaradnak.
vlcsnap-2020-05-29-10h38m03s015.png
Kamera effektek
Látószög, Expozíció, Fényerő, Kontraszt, Telítettség és Fehéregyensúly egyaránt beállítható bármely tetszőleges nézetnek. A professzionális effektek azonnal megjelennek a képeken és mivel minden nézet önállóan testre szabható, könnyedén készíthet több alternatívát is ugyanabból a pozícióból. Szükség esetén az egyedi kamera beállitások átmásolhatók az összes többi kamerára is.
kameraido.png
Kamera dátum és időpont
A globális beállítások helyett mostantól minden egyes kamerának önálló dátum és időpont határozható meg. Így ugyanabból a nézőpontból felvehet két önálló nézetet, különböző dátum és idő beállításokkal egy éjjeli és egy nappali látványterv készítéséhez ugyanabban a látványtervben. Szükség esetén az egyedi dátum és időpont beállitások átmásolhatók az összes többi kamerára is.
vlcsnap-2020-05-29-10h38m46s390.png
Sorozatfotózás
A modell változásait könnyedén frissítheti az összes pillanatképre ha a sorozatfotózás segítségével újrafotózza mindet. Egyetlen gombnyomás és másodpercek múlva már küldhetők is a legfrissebb állapotot ábrázoló látványtervek.
autofocus.png
Mélységélesség és autofókusz
A mélységélesség segítségével a profi kamerák hatását utánozva, jól kiemelhetők a kép legfontosabb elemei. Emellett az autofókusznak köszönhetően a kézi beállítással sem kell törődnie, a program automatikusan a megfelelő részletre fókuszál.
lampak.png
Lámpák
Új, kiváló minőségű parametrikus függőlámpák érhetők el használatra készen a LIVE beépített könyvtárában.
vlcsnap-2020-05-29-10h39m08s789.png
Kompatibilitás korábbi verziókkal
Az ARCHLine.XP LIVE 2020 egyaránt használható az ARCHLine.XP tervezőprogram 2019-es és 2020-as változatával, így tehát képes átvenni bármely komplett tervet, tárgyat, lámpát vagy éppen anyagot. A LiveSync szoros szinkronkapcsolat csak az ARCHLine.XP 2020 és az ARCHLine.XP LIVE 2020 között működik.