REGISZTRÁCIÓ ÉS AKTIVÁLÁS

Minden évi programhoz  egyedi sorozatszám és aktiváló kód tartozik, ne keverd össze a kódokat. Profilodban Zöld színnel mindig az aktuális aktiv (legutolsó) év kódját látod.

Belépés: hozz létre egy fiókot, vagy lépj be meglévő Felhasználói fiókodba. A felhasználói fiókodba a fölső menüből a FELHASZNÁLÓ gombra kattintva juthatsz el. Megjelenik a Profilod, ahol legörgetve megtalálod a sorozatszámod és Aktiváló kódod. Előző évek sorozatszámait a "Mindet mutat" gombra kattintva tudod megnézni.

Letöltés előtt ellenőrizd hogy géped megfelel a Rendszerkövetelményekben leírtaknak! Ugyancsak meg kell nézni a vírusvédelmi beállításokat. és szükség szerint el kell végezni a módosításokat.

aktivalas.png

Az ARCHLine.XP program megfelelő működése érdekében a következő lépéseket végezd el:

Letöltés

01
Töltsd le az ARCHLine.XP Próbaváltozatot a Letöltés menüpontra kattintva.

Telepítés

02
Automatikusan a Próbaváltozat települ fel, ami regisztrálás nélkül 30 napig működik.

Regisztrálás

03
A regisztrálás során az egyedi, 16 jegyű sorozatszám beírásával felhasználási jogot szerzel a termék használatára. Ha hardverkulcsos változatod van, akkor a telepítés után lépj ki a programból, helyezd a kulcsot az USB meghajtóba, majd indítsd újra a programot! Amennyiben rendelkezel hardverkulccsal és internet kapcsolattal, a regisztrálás automatikusan megtörténik. Ellenkező esetben, kattints a Súgó menü – Regisztráció menüpontra és írd be a Profilodban található 16 jegyű sorozatszámot. Zárd be a dialógot. Indítsd újból az ARCHLine.XP-t.

Aktiválás

04
A szoftver aktiválásához internetkapcsolatra van szükség. A szoftver használatához viszont nincs szükség internetkapcsolatra. A szoftver a számítógépedről, és nem az internetről fut. Ha engedélyezed, hogy az ARCHLine.XP kapcsolódjon az Internethez, akkor a program aktiválása automatikusan lezajlik. Ha nem engedélyezed az Internet kapcsolatot, vagy nincs online kapcsolatod, akkor kattints a Súgó / Aktiválás parancsra, és írd be a Profilodban található Aktiváló kódot. Zárd be a dialógot, lépj ki az ARCHLine.XP programból, és indítsd újra. Ha az újrainditás után továbbra is korlátozott üzemmódban fut a program, ismételd meg az újrainditást.

Modul regisztrációja: (Interior, Studio változatoknál vagy Energetika modulnál)

A Súgó/Névjegy ablakban keresd meg a Modul nevét, kattints rá és másold be a Profilodban szereplő Modul kódot.

Fontos tudni:  ha valaki az ARCHLine.XP 2016 vagy 2017-es programmal dolgozik és a projektjét úgy szeretné elmenteni, hogy azt az ARCHLine.XP 2015-ös programmal is meg tudja nyitni, akkor a Fájl menü - Projekt mentése, mint... parancsot kell választania! Nézd meg az erről szóló Segítő tippet!

Korábbi változatok letöltése

ARCHLine.XP - > Letöltési központ

Ezután válaszd ki az évet, melynek programját szeretnéd letölteni.

Töltsd le a gépednek megfelelő változatot, használd az adott évnek megfelelő, Profilodban lévő Sorozatszámot.

Ha új gépre telepíted a programotamelyen még nem futott korábban ARCHLine.XP program, akkor fontos, hogy a TELEPÍTÉS ELŐTT NE dugd be a gépbe a hardverkulcsot! A letöltés során települ a gépedre a Sentinel System Driver (a kulcs meghajtó), amely csak akkor működik hibátlanul, ha a telepítéskor a kulcs még nem volt a gépbe dugva.