REGISZTRÁCIÓ ÉS AKTIVÁLÁS

Minden évi programhoz  egyedi sorozatszám és aktiváló kód tartozik.

Belépés: Lépj be meglévő Felhasználói fiókodba. A felhasználói fiókodba a fölső menüből a FELHASZNÁLÓ gombra kattintva juthatsz el. Az Adatlap - Licenc gombra kattintav megtalálod a sorozatszámod. Előző évek sorozatszámait a "Előző változatok" gombra kattintva tudod megnézni.

Letöltés előtt ellenőrizd hogy géped megfelel a Rendszerkövetelményekben leírtaknak! Ugyancsak meg kell nézni a vírusvédelmi beállításokat. és szükség szerint el kell végezni a módosításokat.
Az ARCHLine.XP programot szoftverkulccsal értékesítjük. Igény szerint a vásárláskor (vagy akár a későbbiekben) a licenchez vásárolható egy hardverkulcs, ekkor a szoftverkulcs megszünik. (Hardverkulcsot csak a 2020 előtti változatokhoz ajánlunk.) A Non-Profit kulcs is szoftverkulcs.
 
regisztracio_01.png
AZ ARCHLINE.XP PROGRAM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSE ÉRDEKÉBEN A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEKET VÉGEZD EL:
LETÖLTÉS
01
Töltsd le az ARCHLine.XP Próbaváltozatot a Letöltés menüpontra kattintva.
TELEPÍTÉS
02
Automatikusan a Próbaváltozat települ fel, ami regisztrálás nélkül 30 napig működik.
REGISZTRÁLÁS
03
A regisztrálás során az egyedi, 16 jegyű sorozatszám beírásával felhasználási jogot szerzel a termék használatára. Ha hardverkulcsos változatod van, akkor a telepítés után lépj ki a programból, helyezd a kulcsot az USB meghajtóba, majd indítsd újra a programot! Amennyiben rendelkezel hardverkulccsal és internet kapcsolattal, a regisztrálás automatikusan megtörténik. Ellenkező esetben, kattints a Súgó menü (?) – Licenc hozzáadása (regisztráció) menüpontra és írd be a Profilodban található 16 jegyű sorozatszámot. Ha már regisztráltál a Non-profit változatra, akkor a Súgó menü – Névjegy ablakban kattints a Verzió váltásra és írd be a sorozatszámot. Zárd be a dialógot. Indítsd újból az ARCHLine.XP-t.
AKTIVÁLÁS
04
A szoftver aktiválásához internetkapcsolatra van szükség. Ha engedélyezed, hogy az ARCHLine.XP kapcsolódjon az Internethez, akkor a program aktiválása automatikusan lezajlik. Internetkapcsolat nélkül nem történik meg az aktiválás. A szoftver használatához viszont nincs szükség internetkapcsolatra. A szoftver a számítógépedről, és nem az internetről fut.
MODUL REGISZTRÁCIÓJA: (INTERIOR, STUDIO VÁLTOZATOKNÁL VAGY ENERGETIKA MODULNÁL)
A Súgó/Névjegy ablakban keresd meg a Modul nevét, kattints rá és másold be a Profilodban szereplő Modul kódot.
KORÁBBI VÁLTOZATOK LETÖLTÉSE
Letöltés - > Letöltési központ - > Programverziók

Ezután válaszd ki az évet, melynek programját szeretnéd letölteni.

Töltsd le a gépednek megfelelő változatot, használd az adott évnek megfelelő, Profilodban lévő Sorozatszámot.
KÖLTÖZTETÉS MÁSIK GÉPRE
Ha új gépre kell költöztetned az ARCHLine.XP programot, akkor a következő lépések betartását ajánljuk:

1.   Mentsd le egy háttértárra a projekteket (pl. USB pendrive).

2.   Gondoskodj az objektumközpontban elmentett objektumok, anyagok exportjáról, stílusok, beállítások mentéséről. Ezt az ARCHLine.XP 2020-as változattól kezdve megteheted egy lépésben, a Környezeti csomag exportálásával, majd háttértárra mentésével.

3.   Telepítsd az ARCHLine.XP programot az új gépen. Indítsd el próbaváltozatként.

4.   Importáld be a Környezeti csomagot.

5.   Győződj meg, hogy a költöztetés jól sikerült-e. Vagyis az objektumközpontban megjelennek-e azok az objektumok, anyagok, amelyeket a régi gépedről hoztál át.

6.   Másold át az új gépedre a projekteket is.