TOVÁBBI CIKKEINK...

Tartalmak
Tervezőink munkái 2020 - Építészet

Fogadjátok szeretettel építészeink ARCHLine.XP Professzionális BIM Design Programmal készült munkáiból egy válogatást. A bemutatott projektekben kibontakozik az alkotói világlátás és a kreatív attitűd a maga teljességében, kompromisszumok nélkül. Köszönjük, hogy 2020-ban munkátokhoz az ARCHLine.XP-t választottátok. 

Tovább
Tervezőink munkái 2020 - Belsőépítészet

Fogadjatok szeretettel egy válogatást lakberendezőink munkáiból, amelyet az ARCHLine.XP Professionális BIM Design Programmal készítettek . Igényesen, aprólékosan és minden részletében megtervezett belsőterek gyűjteménye. A lakberendezők igazi otthont varázsoltak, színek, formák, stílusok, bútorkok, kiegészítők összhangját teremtették meg. Köszönjük, hogy munkátokhoz az ARCHLine.XP-t választottátok.

Tovább
Tervezőink munkái 2020

Fogadjátok szeretettel tervezőink ARCHLine.XP Professionális BIM Design Programmal készült munkáiból egy válogatást. Izgalmas és inspiráló alkotások születtek a 2020-as évben is. Köszönjük, hogy munkátokhoz az ARCHLine.XP-t választottátok.

Tovább
Hamarosan itt az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás első alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, 2020. január 17-19. között. Látogass ki az eseményre a BOK (SYMA) csarnokba, ahol a saját szemeddel láthatod, milyen élettel teli tervek készíthetők az ARCHLine.XP LIVE-val! 

Tovább
Találkozzunk a Construma 2019 Kiállításon!
Idén is várunk szeretettel a Construma - Otthon Design kiállításon!
Hallgasd meg tervezőink bemutatkozását, tekintsd meg az ARCHLine.XP-vel készített projektekről szóló előadásokat, és tedd fel kérdéseidet! Bemutatóink során megbizonyosodhatsz róla, hogy az ARCHLine.XP 2019 a legjobb eszköz egy tervező számára.
Tovább
Letölthető ARCHLine.XP asztali háttérképek

Asztali háttérképek érhetőek el ARCHLine.XP felhasználóink számára.

Tovább
Várunk idén is a Construma 2018 Kiállításon!
Találkozzunk a Construmán!

Idén is várunk szeretettel a Construma - Otthon Design kiállításon!
Tekintsd meg vezető tervezőink folyamatban lévő vagy már megvalósult projektjeit, hallgasd meg előadásukat, kérdezz tőlük. Mindezek mellett megbizonyosodhatsz arról is, hogy az ARCHLine.XP a legjobb eszköz egy tervező számára.

Tovább
Új ARCHLine.XP tanfolyamok

2018-ban a piaci elvárásoknak megfelelő és a technológiai fejlődést követő, 4 lépésből álló oktatásban képezheted magad az ARCHLine.XP tanfolyamain.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Téli szám
Érdekességek a Teletextil téli számából

Adva van egy ipari műemlék, a Gázművek egyik századfordulós székháza a pesti Duna-parton. Látszólag minden egy irányba mutatott: a loft lakások lakberendezői koncepciójának kialakításakor érdemes az ipari dizájn irányába menni. Eperjesi Zsuzsanna és Kovács-Lele Mónika lakberendezők viszont egészen más utat választottak, ahol a Teletextil riportere is elkísérte őket.

Tovább
Előadást tartottunk a Leica Magyarország BIM workshopján

Mi az a plusz, amit a BIM a hétköznapi munkánkhoz ad? Erről beszélt Papp Illés és Tóth Zoltán kollégánk a Leica Geosystems által szervezett szakmai konferencián.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Őszi szám
Érdekességek a Teletextil őszi számából

Muhly Angelika lakberendezőre a megrendelő az interneten talált rá eredetileg, ám a személyes találkozás, a közös munka és a kettejük között kialakuló bizalom az egyszeri munkakapcsolatnál többet jelentett. Több közös projekten vannak túl, a legutóbbiról, egy Szent István téri lakás kialakításáról a Teletextil őszi számában olvashatsz.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Nyári szám
Érdekességek a Teletextil nyári számából

A nyári lapszámot egy valóban nyári témával nyitja a Teletextil szerkesztősége. Balatonalmádi üdülőövevezetében egy eredetileg irodaháznak szánt épületből varázsolt Butor Dóra, Simon Balázs és Tóth Mercédesz egy igazi nyaralót.

Tovább
BIMobject és a CadLine Kft. együttműködési megállapodás

Örömmel jelentjük be, hogy 2017. május 17-én, a CadLine Kft. megállapodást kötött a BIMobjecttel.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2017. Tavaszi szám
Érdekességek a Teletextil tavaszi számából

A Magyar Építészeti Kamara (MÉK) szakmai zsűrije tavaly év végén az „év belsőépítészeti díját” Lőrincz Szilviának és Mikics Andrásnak ítélte oda a somlói Kreinbacher szőlőbirtok épületeinek belsőépítészeti munkálataiért. A lap bőséges képanyaggal mutatja be a tervező páros által alkotott sajátos vidéki-urbanista stílusú világot.

Tovább
Az év lakberendezője 2016 - Szerezz szakmai elismerést!
Szerezz szakmai elismerést, ismertséget!

Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!
Jelentkezz a legrangosabb hazai lakberendező pályázatra, mely immár 14. alkalommal került kiírásra.

Tovább
Várunk idén is a Construma 2017 Kiállításon!
Találkozzunk a Construmán!

Idén is várunk szeretettel a Construma idején megrendezésre kerülő Otthon Design kiállításon!
Tekintsd meg vezető tervezőink folyamatban lévő vagy már megvalósult projektjeit, hallgasd meg előadásukat, kérdezz tőlük. Mindezek mellett megbizonyosodhatsz arról is, hogy az ARCHLine.XP a legjobb eszköz egy tervező számára.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2016. Téli szám
Érdekességek a Teletextil téli számából

A téli lapszámban beszámoló olvasható a Bevlo új budapesti cégközpontjának megnyitójáról. Az exkluzív lakástextilek forgalmazására szakosodó kecskeméti cég a modern ipari dizájn hangsúlyos elemeit ötvöző bemutatóteremmel várja az érdeklődő lakberendezőket.

Tovább
TERVEZZÜNK EGYÜTT - „WORKSHOP 2017 BÉRLET”
„Workshop 2017-II. Bérlet": részvétel akár 14 workshopon több mint 50% kedvezménnyel*!

A kurzusok összeállítása során figyeltünk az eltérő igényekre, és úgy állítottuk össze a tananyagot, hogy kezdőként is követhető, de profiként is hasznos és megfelelő tempójú legyen minden alkalom.

Tovább
ARCHLine.XP - IFC Coordination View 2.0 Import tanúsítvány
A CadLine Kft. örömmel jelenti be, hogy az ARCHLine.XP megszerezte az IFC Coordination View 2.0 Import tanúsítványt.

Az ARCHLine.XP 2017 támogatja a szabványosított IFC 2x3 fájlformátumot.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2016. Őszi szám
Érdekességek a Teletextil őszi számából

A lap őszi száma Ebedli Gyula belsőépítész egy megvalósult munkáját mutatja be. Ebedli erdőt varázsolt egy budapesti irodaház rekreációs terébe. Az eredmény egy vidám, energizáló közösségi hely lett.

Tovább
Új szoftver applikáció - OrthoGraph
Unja már a pontatlan helyszíni felméréseket, kézzel készített vázlatokat?

Örömmel szeretnénk megosztani, hogy egy vadonatúj szoftver csomagot adunk ki tervezők számára, mely alkalmas arra, hogy még jobban optimalizálja a mindennapos munkáit. A pontos építészeti adatok begyűjtése rettentő fontos bármilyen építészeti vagy belső építészeti tervezési projekt során. Az ARCHLine.XP egy teljesen új megoldást ajánl az építészek, belső építészek és lakberendezők számára. Méretezéstől (Orthograph) egészen a befejezett alaprajzon át a 3D-s renderelésig (ARCHLine.XP).

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2016. Nyári szám
Érdekességek a Teletextil nyári számából

A lap nyári lapszáma egy igazi csemegével jelentkezik: egy öt oldalas tematikus melléklet kertében árnyékolástechnikai cégek mutatkoznak be.
Az egyre elviselhetetlenebb nyári kánikulák miatt kimondottan aktuális lehet a téma.

Tovább
ARCHLine.XP - IFC Coordination View 2.0 Export tanúsítvány
A CadLine Kft. örömmel jelenti be, hogy az ARCHLine.XP 2016 program megszerezte az IFC Coordination View 2.0 Export tanúsítványt.

A BIM (Building Information Modelling) szabványosított fájl formátuma az IFC, ami minden, az épülettel kapcsolatosan összegyűjtött vagy hozzáadott információt tartalmaz, és ez az információ az épület egész élettartalma alatt használható.

Tovább
Teletextil szakmai kiadvány - 2016. Tavaszi szám
Érdekességek a Teletextil tavaszi számából

nemzetközi dizájnszakma legrangosabb díjait érdemelte ki pár hónapja Varró Zoltán. A tervező által megálmodott szállodabelsőket mutatja be bőséges képanyaggal fűszerezve a tavaszi lapszám.

Tovább